הייתכן? בגיל כזה..?

הייתכן? בגיל כזה..?

אני צעירה. צעירה יחסית לאנשים מכורים. גם אני התמכרתי, הבעייה היא שאני לא יודעת לצאת מזה.... אבל אני גם לא רוצה... אני גם לא רוצה שהאלכוהול יהרוס לי את העתדי... אומרים לי שאני צעירה מידי לגילי לשתות אלכוהול כמו מים. אני באמת מרגישה שאני לא יכולה להפסיק... ההורים לא יודעים עד כמה,אבל יודעים שאני דווקא בקטע... מישהו יכול לעזור?

shanhen

New member
הכל יתכן

שלום לך, אני לא יודע למה את מתכוונת ש"אני צעירה". אבל יש להניח שאת בגיל ההתבגרות עדיין ואם את כבר מכורה זה לא משנה ממש מה הגיל, אלא מה באמת עושים. בעניין זה מה שעושים זה פשוט עושים. פונים למסגרת טיפולית קרובה למקום מגוריך קודם כל כדי להתייעץ ולקבל כיוון. אם ההורים שלך יודעים משהו על מצבך, כדאי שידעו באופן ברור מה קורה, את תצטרכי אותם כתמיכה בגמילה. אפשרות נוספת לפנות לאחת מקבוצות AA הקרובות. בתל אביב ישנה קבוצה (באנגלית) עם הרבה צעירים. את הטלפון של מרכזי הטיפול תוכלי למצוא במשרד הראשי 03-6733228. את הכתובות ומועדי המפגשים של AA תמצאי באתר שלהם aa-israel.org. בהצלחה, נחום

blaceqee היקרה

בע"ה גם אני התחלתי כמוך. פה ושם לשתות. כיום אני בת 29 מכורה לכל דבר בעיקר לאלכוהול יש לי בעית חיים ובעית אלכוהול. היתי מציעה לך להפסיק עם זה מיד. ויש עמותה אם תרצי לטפל בזה דרך קבוצות או שיחות פרטניות שבועיות בשם עמותת אפש"ר זה לאלכוהול והיורים אני שם על אלכוהול. שמעת פעם על תוכנית אנ איי?(n.a ?( אם תרצי לדבר על זה אני במסרים כיום אני נקיה ארבעה חודשים ו 12 ימים רק להיום תודה לאל. לקחתי את עצמי בידיים, אל תתני לאלכוהול לנהל לך את החיים כי יש לך כלים להעזר בהם. תכתבי לי מסר אם את רוצה בשמחהב אשמח לנסות לעזור לך. בת כמה את?? יו םנעים ונקי.

למעלה