הייתכן שהכלבה עוברת משבר אישיות?

Shaggy

New member
הייתכן שהכלבה עוברת משבר אישיות?

שלום יש לי כלבה בת שנתיים בערך ואני די בטוח שהיא צריכה דחוף פסיכולוג כלבים היא קופצת על כלבים וכלבות כמו כלבים מחורמנים ובנוסף לכל היא קופצת על הרגל שלי בהתלהבות רבה כמו כלב שרוצה להרגיע את עצמו כמובן שהיא עושה את זה בגלל שהיא אוהבת אותי אבל זה בכל זאת נראה לי מוזר

תצטרף למועדון ``הכלבלב החרמן``...

היי. מה המצב? טוב אז זה הולך ככה... כמו הכלבה שלך (חשבתי שזה אופייני לזכרים ממינים שונים... מסתבר שיש גם נקבות כאלה... מעניין.) אז כן, כמו הכלבה שלך גם הכלב שלי אחוז דיבוק כלפיי הרגל שלי וכלפיי כל דבר שזז.. אני חושבת שזה דיי נורמלי וזה דיי בעונות מסויימות אבל אני מאוד מופתעת מהעניין שזה קורה גם לנקבות. תראה אני לא דואגת ואולי גם לך אין סיבה... בלי לחץ-ענבר. מקווה שעזרתי במשהו (וגם אם לא...) :)

Shaggy

New member
מעניין....

אולי הייתי צריך לכתוב שלכלבה שלי יש נטיות וכבר מעל לחצי שנה היא מנהלת רומן עם הכלבה של השכנים... ודרך אגב אי אפשר לשלוח לך אימייל

אפשר להרגע...

גם הכלבה שלי, בת ארבע אוהבת להתכחך על הרגל שלי בתנועות של... לפעמים הרבה לפעמים מעט אבל זה קורה

כלבה מאוננת - תגודת הוטרינר

התנהגות הכלבה אינה קשורה כלל למין זוהי בשפת הכלבים דרך לומר אני השולט אני החזק אני הבוס רק כלבים דומיננטיים ששואפים להנהיג את הלהקה מתנהגים כך לא צריך לצחוק או לזלזל בהתנהגות כזו מפני שהיא כמעט תמיד מובילה לאגרסיה הכלבה תוכל לחשוב שהיא באמת הבוס שלך ובמצבים בו היא תרגיש שמעמדה מאויים יכולה לנשוך לכן מומלץ לא לאפשר לה לעשות כך ולומר לה לא בתקיפות כשהיא מנסה תודה ד``ר נעם פיק

למעלה