הייתכן שכבר לא נותרו טיסות לארגנטינה לדצממבר?

הייתכן שכבר לא נותרו טיסות לארגנטינה לדצממבר?

ניסיתי היום להזמין כרטיסי טיסה לארגנטינה לאמצע-סוף דצמבר, ובאתר של איסטא כתוב שאני נכנסת לרשימת המתנה! האם זה הגיוני? אחרי הכל מדובר על עוד חודשיים... ולמי שהיה ברשימת המתנה, יש מושג אם באמת יתפנו טיסות? או שאין טעם לבנות על זה?
ויום מוצלח!

0 אור 0

New member
למה לקחת סיכון?

תלכי לסוכן נסיעות טוב, שיחרוש את התאריכים באיזור של היציאה שלך ויאתר לך נסיעה התאריך באמת קצת קרוב וחייבים לשריין מקומת דחוף - את מדברת על עונת החופשות , בדיוק לקראת חג המולד. אם אין לך סוכן נסיעות שאת מכירה - אני נוסעת כבר שנים עם הסוכנת של עולם אחר (שתי הנסיעות האחרונות עם תמר) - היתרון שלהם מבחינתי זה שבכלל לא הגעתי לסוכנות, הכל בטלפונים ואימיילים, והם באמת בודקקים לי את כל האילוצים והשטויות שלי (היו לי כל מיני נסיעות מורכבות של עירוב עבודה, משפחה וטיול עם שינויים ברגע האחרון ועל הכל אני תמיד מבקשת שיהיה הכי זול, אז זה דורש מאמץ מהסוכן). בדיוק רציתי לכתוב שהם אמנם לא מתמחים בדרום אמריקה ובכל זאת נתנו לי שירות טוב, אבל כשנכנסתי לאתר בשביל לשים לך לינק, ראיתי פתאום שיש להם עכשיו גם טולים לשם. בכל מקרה - לדעתי כל סוכן נסיעות אמור לתת לך את השירות הזה, וזה בדיוק היתרון של סוכן על להזמין באינטרנט. איסתא מבחינה זו עובדים יותר כמו בית חרושת ולא ממש חורשים את כל האפשרויות כדי למצוא לך חלופה זולה בדיוק בתאריך ובקונשנים שאת רוצה. היתרון שלהם כנראה (אני גם לא בטוחה) זה בהכרה של מבצעים מיוחדים לסטודנטים

0 אור 0

New member
וזה מזכיר לי פטנט נוסף לבניית הטיול

כשאני רוצה לבנות מסגרת לטיול או ביקור במקום שאני לא מכירה, אחת הדרכים הקלות ביותר לקבל רשימה של ה"must see", זה לקחת חוברות/אתרים של טיולים מאורגנים לאותו מקום, ולהתחיל מהרשימה שבמסלול שלהם. לא תמיד הכל מתאים, וכמובן כדאי ללכת לחברות שמתמחות בטיולים מהסוג של מה שאת אוהבת, אבל זה בסיס טוב לתכנון שממנו אפשר להמשיך הלאה

נכון, זה דבר מצוין.

טיילתי באירופה 9 חודשים ותמיד עשיתי ככה
למרות שמעולם לא הבנתי איך הטיולים המאורגנים מצליחים לדחוף 3 מדינות ב12 יום
במיוחד מדינות גדולות בדרום אמריקה...

tkt4unow

New member
יש טיסות לברזיל פתוח לשנה ב1020$!!! בנובמר

יש טיסות לברזיל פתוח לשנה ב1020$!!! בנובמר

meni1234

New member
זה כלכך מזכיר לי את שנה שעברה

שנה שעברה בספטמבר כבר ידעתי שאני רוצה לטוס לארגנטינה בסוף דצמבר כל הכרטיסים היו מעל 2000 דולר בסוף מצאתי כרטיס בשילוב של שתי חברות תעופה (3 טיסות כל כיוון) ב 1500 דולר כדאי אולי לחפש שתי טיסות נפרדות בד"כ יש טיסות זולות למילאנו ומדריד. ומשם לחפש טיסה לארגנטינה

mop

New member
עזוב אתר, חפש מענה אנושי

אם זה בטלפון או מול סוכן פנים אל פנים, שינבור אופציות משולבות,אני בדיוק סגרתי לפני יום יומיים על כרטיס סוף דצמבר כ1300

יכול מאוד להיות

קניתי כרטיס לפני כששבועיים וחצי ב1,300 דולר, איבריה, לבואנוס איירס לינואר. הייתי אז בתהליך של בירור חברות ומחירים וחשבתי לחכות עם הקניה עצמה עד סוף אוקטובר, אבל הסוכנת של איסתא אמרה שזה סיכון לחכות, כי אלו טיסות שמתמלאות מאוד מהר וגם המחירים שלהם אמורים לעלות. אז מה שאת מספרת די מתחבר לי עם מה שהיא אמרה. בכל מקרה, אני חושבת שתמיד עדיף לדבר עם סוכן נסיעות ישר ולא דרך האינטרנט, לפעמים יש להם הצעות אפילו טובות יותר מאשר לאינטרנט. שיהיה המון המון בהצלחה!! (ספרי אם הצלחת, עם מי ובכמה)

../images/Emo51.gif

ביום שני אני מתכננת להזמין כרטיס. אגב, נראה לי אפשרי לטוס גם לריו ומשם טיסה נוספת. כי לריו יש כרטיסים

0 אור 0

New member
זו אפשרות טובה

רק ממש חבל שאין לכם זמן לכמה ימים בריו, ותביאי בחשבון שני דברים: 1. כל הטיסות הבינלאומיות לריו וממנה עוברות דרך סאו פאולו - זה אומר עוד נחיתה 2. הרבה מאד ברזילאים יוצאים לחופשת חגים לפטגוניה, אז הטיסות משם וחזרה עלולות להיות מפוצצות

למעלה