הייתכן שתכשיר שאמור לחזק -

1שייכת

New member
הייתכן שתכשיר שאמור לחזק -

דווקא פיצל את ציפורניי??? קניתי את מחזק הציפורניים של סאלי הנסן (בקבוק כחול, פקק מוזהב), כדי לחזק, ואחרי כחודשיים של שימוש אני מגלה שיותר ויותר ציפורניים שלי מתפצלות! אז קודם כל שאלה למנוסות - הייתכן? או שאולי זה בגלל בולמוס מריחת הלאקים שלי (בממוצע פעמיים בשבוע)? בכל מקרה אני מתכוונת לנסות את הנייל טק. אז הנה עוד שאלה לכן: לקנות את שני השלבים? אפשר למרוח על זה לאק? ובקיצור - אשמח לכל מידע על התכשיר. תודה!

lilo4

New member
עד כמה שידוע לי

מחזק בגדול לא אמור לעשות את זה, אבל כמובן שאצל כל אחת זה אינדיווידואלי, ויכול להיות שהמחזק הספציפי לא עושה לך טוב. אבל- אם את מורחת גם לקים ביחד עם המחזק כמו שאני עושה, זה בהחלט יכול לנבוע מהלקים וזה גם מה שקרה לי. הפיתרון שמצאתי לזה הוא סרום לטיפוח הציפורניים של שיק- מצאתי אותו במקרה בסופר/ניו פארם והוא היחידי שנתן לי פיתרון אחרי שניסיתי כל מיני אופציות אחרות. אני מצרפת תמונה כדי שתדעי על מה מדובר... החומר עצמו הוא דיי שמנוני, וצריך למרוח אותו על ציפורן נקייה בלי לק ובלי מחזק, ולתת לו להיספג לפחות רבע שעה- עשרים דק'. בהתחלה בגלל שהמצב של הציפורניים שלי היה על הפנים מרחתי את החומר בלילה לפני השינה ונתתי לו להיספג במשך הלילה. בכלמקרה, אחרי שנתת לחומר קצת להיספג בציפורניים אפשר לשטוף את השאריות ואז למרוח לק.

1שייכת

New member
תודה! בנות - עוד עצות מנסיונכן?

muesli

New member
יכול להיות שהוא לא מתאים לך,

יכול להיות שזה ממסיר הלק, החלפת לסוג חדש במקרה? יכול להיות שהן הגיעו לאורך שבו הן נשברות פשוט, יש כאלה שמארוך מסויים הציפורניים מתחילות להשבר.

1שייכת

New member
לא החלפתי מסיר לק. והציפורניים לא נשברות -

הן מתפצלות. בכל אופן תודה על התגובה.

muesli

New member
גם מתפצלות

לפעמים זה קורה מאורך מסויים, תחשבי שזה הקצה של הציפורן שחשוף ל"מכות קלות" לפגעי מים וסביבה, לאורך הרבה זמן ואז מתחיל הפיצול, צריך "לחדש" את הקצה כדי למנוע את זה.

החלפת לקים והסרת לק בתדירות גבוהה לעיתים

גורמות לפיצול ציפורניים למי שיש לה ציפורניים רגישות. נסי להפסיק לתקופה , לקצר ציפורניים ולאוורר אותן מעט .

1שייכת

New member
אוי אוי אוי... הלך הכיף שלי בחיים...

זו גזירה קשה בשבילי, להפסיק למרוח לק לתקופה... יש לך אולי פתרון אחר? למשל לק מאיזו חברה מיוחדת שהוא יותר איכותי, פחות "מפצל"? בכל אופן תודה על התגובה!

lilo4

New member
הסרום של שיק ../images/Emo8.gif

זה הדבר היחידי שעוזר לי... אני כל הזמן עם לק, בעיקר עכשיו כשהציפורניים שלי כבר הצהיבו- אין מצב ללכת בלי. מאז שהתחלתי להשתמש בו זה פתר את הבעיה לחלוטין, ואני ממשיכה להחליף לקים בתדירות [ויותר גרוע מזה- מסירה לק עם אציטון זול ולא עם מסיר איכותי]

נסי את מסיר הלק של לייף הורוד

הוא לציפורניים רגישות והוא מצויין. אין לק שהוא לא מוריד לי כולל המנצנצים והגליטרים ביותר שיש לי. ואני עדיין ממליצה על גזירה והפסקה קלה.

עינב ג ל

New member
עם איזה מסיר לק את משתמשת?

אני חשדתי באציטון שהוא מחרב לי את הציפורניים - קניתי מסיר ללא אציטון, ונראה לי שיש שיפור. שימי לב לחפש מסיר שהוא ללא אציטון וזה כתוב במפורש, לא מספיק שכתוב שהוא מתאים לציפורניים מלאכותיות.

muesli

New member
אבל אבל

בלי האציטון הם לא עובדים ולא מורידים כלום, צריך לעבוד שעה בשביל להוריד את הלק.
אם בא לך, תנסי את הכחול של לייף, הוא עם אציטון, אבל גם גליצרין ללחות, עושה עבודה טובה ולא הורס את הציפורניים.

1שייכת

New member
אני משתמשת בכחול של לייף.

ואכן - להשתמש במסיר בלי אצטון זו עבודת פרך. אז נשארה לי הדילמה הקיומית הזאת: עבודת פרך עם ציפורניים לא מפוצלות, או חיים קלים עם ציפורניים מפוצלות. אח, החיים קשים... בצרפתית יש פתגם: pour etre belle, il faut soufrir שפירושו: בשביל להיות יפה צריך לסבול...

למעלה