הייתכן?

הייתכן?

היייתכן שבחירת העורך חזרה סוף-סוף? נתקלתי ב"בול" ברשומה, אבל איפה רואים את הבחירות?

wranger

New member
לא יודע על מה מדובר,

אבל אפשר לינק לרשומה עם הבול?

wranger

New member
אני חושב שיש עוד כמה מאושרים.

כמו תמיד, לכל פיצ'ר יקומו בעד ונגד, ובמקרה הזה אני בעד - לאו דווקא בגלל הבול עצמו, אלא כי זה נשמע לי כמו סנונית ראשונה בדרך לעמוד הבלוגיה החדש-ישן-חדש המובטח.

Bezalel P

New member
אי אפשר אף פעם לרצות את כולם כל הזמן.

אנחנו משתדלים לרצות את רוב הגולשים רוב הזמן. לא תמיד הולך, אבל לומדים מהניסיון.

suki da yo

New member
אתה באמת חושב שהבעיה היתה הבול?

הרי הקידומים היו מקודמים גם אם לא היה בול, והבול היה רק סימון, ולא התופעה עצמה. ובעיות? זה עשה בעיות בעיקר אצל אנשים צרי עין, אם מותר לי להביע את דעתי.

סוקיל'ה נשמה

אני מסכימה אתך שהבול עשה בעיות בעיקר אצל אנשים צרי עין, אבל לא רק... היו לא מעט בולים שניתנו כ"מס שפתיים", קרי: יאללה בכיינים, סתמו ת'פה, והבול לא ממש שווה כלום . ידוע הוא שאלו שבוכים וצורחים - מקבלים. לכן אני לא קיבלתי (הרבה...) , ושמעתי את זה חד וחלק ממנהלת הבלוגייה של אותם זמנים. "את טובה ויש לך מספיק כניסות , את לא צריכה בול, השאירי את הבול למי שבוכה". לכן יקירתי, הבול מבחינתי הוא אינדיקציה לשום דבר, אבל הוא כן דבר טוב, כי זה יוצר עניין . אגיד לך שבפעמים שכן קיבלתי בול (שוב, פעמים בודדות) זה קרה דווקא עם הרשומות הפחות מוצלחות שלי (גם לדעתי וגם לדעת קוראיי), אז... צרי עין קיימים בבלוגייה בלי סוף, אבל בכיינים יותר. מעבר לזה אי אפשר לרצות את כולם, אבל אפשר לנסות לרצות חלק וזה מה שחשוב. מהבולים שחולקו עכשיו אני "מצידקה" כמעט את כולם, יש כמה שאני ממש לא מבינה הכיצד, אבל מי אני לקבוע , כן? בשורה תחתונה: בעיניי הבול הוא סתם ציור וקישוט, לא מעבר לזה.

suki da yo

New member
אבל זה בדיוק העניין

את לא מדברת על הבול, את מדברת על עצם הקידום, כי הבול הוא רק הסימון, ולא התופעה עצמה.

דנטל

New member
אני לא שכחתי, ואני עדיין ממתנגדיו

למרבה המזל, גם אי אפשר להגיד עלי שאני צרת עין, כי קיבלתי בולים. סוקי, ההבדל בין קידום ללא בול לקידום עם בול הוא שאחר כך אנשים יושבים וסופרים לך את הבולים ואשכרה עושים סטטיסטיקות של סמיכות המועדים בין בול לבול וכמות הבולים על פי תקופות. עובדה שבזמן הזה שלא היה בול, היחיד שהתמרמר על קידומים היה תושב חוץ וזה רחוק מאוד ממצב הבלגן שהיה בזמן הבול.

יופי !!! אני בעד !!!

למרות שתיכף תקום עדת הממורמורות והממורמרים בע"מ ותטען שכל בול ניתן בגלל מניעים זדוניים. בצבצ- כל הכבוד, איך התגעגענו לכל מה שפעם היה...

seymore butts

New member
כן !!! גם אני ראיתי את זה עכשיו !!!

אני לא מאמין. בקצב הזה עוד יהיה בסוף שלום עם הפלסטינים. ואולי אפילו ה-hit יעבוד כמו שצריך. טוב אולי אני מגזים בציפיות שלי.

למעלה