הייתכן?

storme

New member
הייתכן?

אחרי התאהבות עד מעל הראש באהבה האסורה שלי והתרסקות ממנה. אחרי שלמדתי לשחרר (או לפחות לומדת)...
הבנתי שמה שבאמת חסר לי כרגע זו הציפייה להתכתבויות, היחס והריגוש. לא בהכרח הסקס.
קוראת בפורומים השונים ובכולם מחפשים את הפרטנר לסקס (הרי יהיו מי שיכתבו לי שזה מה שבסופו של דבר מחפשים אז זהו....שלא)
הייתכן ואני אופטימית מידי?
האם לא יתכן שאחרי שנכוותי אני מעוניינת להפיג את הריק ביצירת קשר קצת אחר (מבלי להגיע בהתכתבות השנייה לשליחת תמונות וקביעת דייטים??)

סיגלית 2014

New member
מנהל
מי זה "כולם"?

סתם...
אולי זהו הצורך שלך עכשו. מה שחסר לך כרגע הוא מה שתיארת.
אני לא חושבת שבכל הפורומים כולם מחפשים רק סקס, אבל זו דעתי.
אני לא חושבת ש"כולם" מחפשים רק דבר אחד.
לדעתי, החלום של כל אדם באשר הוא, הוא להיות אהוב. להיות בקשר לא אומר בהכרח שמדובר בקשר שהוא רק מיני. יש עוד הרבה דברים מסביב לסקס שהם לא פחות חשובים. ולרוב, מאד משפיעים על המיניות.
אני לא יודעת האם אחרי שנכווית ובגלל שנכווית, את מחפשת משהו אחר. אולי. זה יכול להיות. אבל לחפש את הרוגע, היחס והאושר בכל קשר לא נקרא "אופטימית מדי".
בהצלחה.

יכול להיות התכתבות בלבד..

יש מישהי שאני הייתי רוצה להפגש איתה, אבל היא לא רוצה, נשואה.
אני מכבד, ובכל זאת אנחנו מקשקשים הרבה ואני כל הזמן מציע לה להפגש, אולי משהו ישתנה והיא כן תרצה...
קשר לא מחייב סקס.

Snow lily

New member
היכן עובר הגבול?

הרי בשלב מסויים, עם ההתכתבויות הללו, מגיע רגש. ברגע שהוא מופיע, מופיע גם הרצון למגע גופני. משם המדרון חלקלק מאוד.
&nbsp
קראתי פעם שגברים מתגרים מאמצעים ויזואלים, בניגוד לנשים, שזקוקות ליותר מכך.
זה מסביר את כל עניין ספרי הארוטיקה, שנקראים בשקיקה על ידי נשים, ורומנים רומנטיים, שגברים נוטים להדיר רגליהם ממחלקות אלו.
אישית, אני מוצאת ספר מגרה הרבה יותר מתוכן פורנוגרפי. למה? אולי בגלל עניין הכרת הדמויות והרקע, כשמפתחים קשר לדמות הגברית.
אנחנו מין כל כך מתוסבך. אנחנו רוצות להרגיש נאהבות ונחשקות, ואילו גברים יצריים יותר. לרוב הגברים שאני מכירה, אין כוח לשטויות הללו של רומנטיקה ללא תמורה (ולחלקם אין כוח לרומנטיקה כלל).
מן הסתם קיימים יוצאים (ויוצאות) מן הכלל, אך הם מיעוט.
&nbsp
למה את זקוקה למישהו כזה? האם אין בסיס לעבוד עמו בבית?

gimmeNature

New member
חדש פה

אבל כולנו מגיעים לכאן בעקבות מחסור מסויים במה שכבר שלנו. הרבה פעמים התחום הראשון שנפגע במערכת אינטימית מחייבת הוא תחום הסקס. הרבה סיבות אחראיות לכך. פרנסה, תחזוקת הבית, ילדים(אם יש) ועוד כלמיני מחוייבויות גונבות זמן ואנרגיה שקשה מאוד למצוא כשמגיע "הרגע". בנוסף, כלמיני משקעים, כעסים ומחסומים(שהרבה פעמים נובעים מהמשקעים והכעסים) מונעים תקשורת בנושא ופוגעים בהתמסרות לרגע האינטימי, אם זכינו להגיע אליו... קל לי מאוד להזדהות איתך כי כנראה שנולדתי, או חונכתי, קצת נשי, לפחות בתכונות שקשורות לקשרים ורגשות. תמיד היה לי קשה עם קשרי עבר שנגמרו בזבנג וסלמאת. אבל הביולוגיה עושה את שלה מתחת לפני השטח בכל אופן ואני מרגיש אותה פחות, או יותר בתקופות מחסור. אבל לא כל החברים שלי, לדוגמא, מרגישים ומתנהגים כמוני, כמו שלא כל הנשים כמוך. אני לא אתפלסף בכלמיני תיאוריות ביולוגיות כי אנשים ונשים יכולים לקחת את זה למקומות שגויים ולהפגע. אבל, אם נזכור את ההבדלים בינינו, הצרכים, המקצבים והרקע שמוביל אותנו (והצד השני), אולי נצליח ,מכל צד, לצעוד צעד או שניים לכיוון סיפוק הצרכים/תחושות של השני/ה. חפרתי. סוף. ??

למעלה