הייתכן?

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
הייתכן?

יש לי חברה טובה. נקרא לה ש. אנחנו חברות כבר 14 שנה. היא נשואה מזה שבע שנים ואם לשתי בנות בנות ארבע וחצי ושנה וחצי... והיא מסיונרית של הורות. בכל פעם שאנחנו מדברות היא מציעה לי להז... וללדת בדחיפות כי אין דבר טוב יותר מילד. ובראש השנה לקחתי אותה , את בעלה ואת הבנות ונסענו לעכו. היה נחמד. כמובן שכל דבר סבב סביב הבנות, העגלה, החיתולים... אבל לא התלוננתי- היה נחמד. בדרך חזרה הגענו איכשהוא לענין הילדים שוב (באמת, מעניין איך) ואז הסברתי לה ברהיטות שאני לא שונאת ילדים (היא כבר נוכחה בזה במהלך היום,לדעתי , אם עוד היו לה ספקות) אני פשוט לא רוצה משלי. לשם שינוי היא הקשיבה, גם בעלה הקשיב אם כי יכול להיות שהעובדה שביתה התינוקת לא פסקה מלצרוח במשך שעה וחצי ברציפות עזרה קצת להבין את הצד שלי.... בפעם הראשונה מזה שנים היתה לי תחושה שהיא מבינה את מה שאני אומרת. ולדעתי, הרבה בזכות הפורום הזה. אמנם אני כאן רק זמן קצר אבל אני מרגישה שהפורום עזר לי לנסח כלפי אנשים אחרים את התחושות שלי בצורה יותר ברורה.

I s t a r

New member
יפה מאוד.

את יודעת, אני כבר לא מסבירה את עצמי והאמת- שאין לי כבר חברות א חברים שעושים לי מסיונריות כזו- כי זה מבחינתי אומר שהם לא מקבלים אותי כמו שאני ולכן אינם חברים אמיתיים. אין לי בעיה לדון על זה או לדבר- אבל הגבול מגיע כאשר יש פלישה ואמירה לגבי מה עלייך לעשות או ביטול של רצונותייך,מחשבותייך ותחושתיך- הביטול הזה הוא הגבול - מי שלא מסוגל לקבל אותך- לא ראוי להיות לידך- נקודה. אני אכן מאמינה שהפורום עוזר אמוד לנשים להתחיל להביע את עצמן יותר ברהיטות.

../images/Emo45.gif גם לי הפורום עוזר אבל בצורה

בצורה אחרת - הפורום עוזר לי להגדיר לעצמי את עמדותי. נראה לי שאני שונה מעט ונמצאת בשוליים גם בפורום הזה (תקנו אותי אם אני טועה) - רוב הנשים כאן (וכרגע לא אתיחס לאמהות כאן) לא רוצות להביא ילדים לעולם וגם לא רוצות לגדל ילדים. אני, לעומת זאת, תמיד ידעתי שאני רוצה לגדל ילדים. אני רק לא רוצה להביא אותם לעולם. במשך השנים, הצורך להגן על עמדתי בפני העולם ה"עויין" גרם לי לבלבול היוצרות, ויצר אצלי קשר (שגוי מבחינתי) בין רביה להורות. הדיונים הרבים והשונים כאן בפורום עוזרים לי להגדיר מחדש את דיעותי הישנות. ע"י מציאת הדומה והשונה ביני לבין אחרות כאן בפורום, אני מבינה טוב יותר את עצמי ואת רצונותי ודיעותי. אני מודה לכולכן, ובעיקר לקרניתי שבזכותה הפורום קיים.
* הודעה זו כתובה בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד, אך מדברת על גברים ונשים בפורום הזה כאחד. עם הגברים הסליחה. {תמיד רציתי לכתוב משפט כזה
}

karnity

New member
כל כך כיף לשמוע!

אבל אני לא יכולה לקחת קרדיט על הפורום... היוזמה והרעיון הם בלעדיים של גרטרוד!!! היא-היא החלוצה, המוח...

למעלה