הייתם בתאילנד ויש לכם חוויות מסע?

enwhysea

New member
כן!!!!

לקחתי אוטובוס מהשדה תעופה לקואסאן... עלה משהו כמו 15 בהט... גם חוויה, וגם יותר זול ממונית.

clubnet

New member
בטח הייתי לפני חודשיים כמה טיפים !

שלום לכולם לפני כחודשיים יצאתי אני ואישתי לטיול במזרח הרחוק "תאילנד" הטיול היה 14 יום עמוס אבל מדהים היינו בצפון צא"נג ראי ומאי יש להם שם שווקי לילה מדהימים שווה לקנות מחירים זולים הכי בשוק הלילה של צאנ"ג מאי ממש זול יש להם הכל מה שרק תירצו שעונים חולצות אין סוף ביקרנו בשבטים שלהם אקה יאו ,ראינו מפעל להכנת אורז ,את שבט הצוואר הארוך כמובן היינו במפעל של עץ שם ראינו איך עושים את כל הפסלים של הפילים כסאות מדהים אתם חייבים להגיע לשם! לאחר שהיינו טסנו חזרה לבנקוק עיק ללא הפסקה שם כמובן יצאנו אל העיר טיילנו בקניון איך לא M.B.K אחד הקניונים היותר יפים שיש לתאילנדים היינו גם בסיאם סנטר ,wold central הקיצר חוויה מדהימה שווה תלכו לשם ישנם הרבה שווקים בתאילנד גם בלילה אנחנו הלכנו לפאט פונג שורה של רוכלים נמצאים בצד אחד של המדרכה ישנו סימטה שלשם יש גם מועדוני סקס וכדומה ..בבנקוק ראינו את איך לא בודהה השוכב 4.5 טון זהב ראינו את ארמון המלך גם את המקדשים הישנים אויטייה הם נקראים . לאחר שבוע בערך יצאנו לחוף פוקט.חוף מהמם שקט כזה ממש ככה שאין איש שם היינו בתקופה יחסית טובה חודש אוקטובר . בפוקט יש גם עיר אפשר לצאת לקניות גם .אבל החוייה הכי טובה היתה הצגה מדהימה שנקראת פנטזיה,פוקט שווה תלכו לזה תבררו במלון שלכם מתי שאתם מגיעים לא לפספס כדי מאוד ! הקיצר היה טיול שווה מאוד נהננו מאוד זהו תבלו שם!!

היי מעופפת בלי כנפיים../images/Emo13.gif

נראה לי ש clubnet נתן טיפים וחוויות מצוינים! אולי תוכלי לכתוב לנו איזה מידע את מחפשת ונוכל לסייע לך עוד. אולי clubnet יוכל לספר לנו על מזג האויר, על המלונות ועל הקהילה היהודית באיזור?

למעלה