הייתם הולכים להופעה לבד?

דניזבל

New member
הייתם הולכים להופעה לבד?

אני ממש רוצה ללכת להופעה שבוע הבא במוצ"ש אבל אף אחד מהחברים שלי לא ממש אוהבת את אביב בשביל להוציא עליו 130 שקל.. ואני ממש רוצה ללכת... הייתים פעם בהופעה לבד? זה מבאס?

הייתי בהופעות לבד הרבה פעמים

לפחות באתי לבד, יש פה חברים שאירחו לי חברה טובה
ואמרו שלום נחמד (גם זה טוב) לפעמים זה יכול להיות קשה להיות לבד בהופעה ביחוד שיש שירים על בדידות תלוי גם אתה אתה בן אדם דיכואני באופי שלך אני נכנסתי לדיכאון בהופעות כמה פעמים ממחשבות,,,על תוכן השירים , אני מניח שאת לא אדם דיכאוני במנטליות ובאישיות שלו אז תבואי ותוכלי להתענג מהשירים

bati77

New member
תלוי..

הייתי הולכת להופעה לבד אבל לא לזאת באמפי כי זה לא יהיה כייף להיות לבד שם.. \= גמלי כמעט לא היה עם מי ללכת אבל בסוף הצלחתי לשכנע.. חחח

ea53

New member
כנסי...

אצלי העסק הולך ככה: אני תמיד רוצה ללכת להופעות, מתהלב על ההתחלה. מחפש עם מישהו ללכת - ובדרך כלל מקבל תשובה שלילית. אחר כך אני חושב על ללכת לבד, ודי מתבאס בזה. ובסוף, כאשר מגיע מועד ההופעה אני מתחרט שלא הלכתי לבד. בקיצור, אל תפחדי, תלכי לבד, תכירי כבר שם אנשים שפשוט יעבירו איתך את הזמן...

ofe01

New member
בדיוק.

תנסי ללכת לבד פעם ראשונה, תיראי איך יהיה לך.. אולי קצת יהיה לך משעמם בנסיעה ואולי לא יהיה נעים כ"כ להסתובב אחרי ההופעה/לאכול משהו אבל זה בהחלט לא משנה כל כך ואת תהני מההופעה עצמה באותה מידה וזה יעשה אותך עצמאית יותר :)

חמדונה

New member
אני נהנית הרבה יותר בהופעות כשאני לבד.

גם מכירים אנשים אחרים אבל גם אפשר יותר להתרכז במוזיקה, בחוויה. זה יותר עוצמתי לבד. למרות שלא פעם הייתי עם חברה שנתנה חיבוק בדיוק בשורות הנכונות, וזה נותן כ"כ הרבה.

אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שבאתי לא לבד

להופעה. ברור שפוגשים שם אנשים אבל זה מקרי לחלוטין... ככה זה בהופעות שלא אביב גפן,בהתחלה הולכים עם חברים מהר מאוד באים לבד

Simple Sam

New member
נצלש

מישהו יודע זמנים לבגרויות? או איפה יש? אני צריכה את שאלון C באנגלית.

למעלה