הייתם הופכים את התחביב למקצוע?

הייתם הופכים את התחביב למקצוע?

לינק. הייתם מוכנים לקבל כסף על הכתיבה בבלוג שלכם, בתנאי שאתם מתחייבים כמובן להמשיך ולכתוב פעם/פעמיים/שלוש פעמים בשבוע ? או שנוח לכם כרגע...לכתוב מתי שעולה רעיון ושאני לא אראה מזה שקל. ?

idodo cohen

New member
לא פתחתי את הבלוג בשביל כסף...

וסביר להניח שזה לא יהיה המקצוע שלי. חוץ מזה, כשמשלמים לך וקובעים לך תנאי כתיבה זה הורס את כל הכיף. מה שכן, אם מישהו מעוניין לשלם לי על עצם העובדה שאני ממשיך לכתוב ולעדכן בו במתכונת הקיימת, אני לא אסרב
.

דם דם

New member
מה את מיתממת

את פתחת את הבלוג שלך כדי לשלוט על העולם ולהשליט עליו צבע וורוד

דם דם

New member
לא נראה לי

אישית לא הייתי מתנגד לקבל תמלוגים על הכתיבה או משהו אבל הכתיבה שלי רחוקה מלהיות שווה כסף. בכול אופן לכתוב נניח לאיזה מערכת עיתון או סתם לעבוד מטעם אתר/חברה או משהו אינטרנטי ולהתפרס מזה קצת, דווקא נשמע לי סביר אבל אני לא מוכן להתחייב על כמה פעמים בשבוע שאני יכתוב..אני כותב כשיש לי מוזה...ואם אני יתחיל לכתוב במחשבה עם הארנק והכסף אז ילך לו כול הייחוד של הבלוג שלי. פתחתי את הבלוג כי עידו ציווה עלי
ואני מוכן לכתוב מידי פעם מערכונים או טורים מצחיקים לכול מיני גורמים, לא יותר מיזה. כמובן אם מישהו חושב שהחוצר שאני כותב הוא הומוריסטי..אז בכלל אני יחשוב שהוא יותר משוגע ממני
בקיצור..לא!!! לא מוכן למסחר את הכתיבה שלי, אלא נומר משרה חלקית, אני צריך את המרווח מחייה שלי

לא יודע אם אני מעוניין בכלל..

לא באישי ולא ב-בלוג, כי אתה מאבד את השליטה בבלוג שלך, כאילו מכרת את הבעלות עליו.. הוא כבר לא שלך. בקיצור.. כנראה שלא הייתי לוקח את ההצעה, אלא אם כן מובטחת לי שליטה מוחלטת על הבלוג וחוסר התערבות בתכניו.

TheWhiteTigris

New member
אם היו

נותנים לי כסף עבור פתיחת בלוג חדש, סביר להניח שהייתי מסכים, וכותב בו כל מיני דברים ברומו של עולם. אבל לחשוף את הבלוג שלי בחיים לא אסכים. אני לא מוכר את עצמי, תודה.

reedgreenwhait

New member
הממם

בהתחלה רציתי להגיד שלא הייתי עושה דבר כזה בבלוג הקיים שלי, אלא רק בבלוג חדש. אבל...בעצם...אם התנאי היחיד הוא שאני אמשיך לעדכן את הבלוג כפי שאני ממילא עושה, אז למה לא? אחד הדברים ברשימת ה"הייתי רוצה" שלי הוא לכתוב ספר, כתיבת בלוג תמורת תשלום יהיה הדבר כי קרוב להגשמתו... הממם וזה תלוי בסכום.

כסף..

לא הייתי מתנגד לכתוב את מה שאני כותב היום בתמורה לתשלום - כתיבה באתרים ובערוצי תוכן שונים ברשת או בעיתונות המודפסת. נוח לי גם כרגע, אבל כמובן, במצבים מסויימים לא אתנגד לקבל תשלום על הכתיבה שלי. עם זאת, בתנאים מסויימים - לא אוכל להתחייב לכתוב כל שבוע אר כל יומיים. למעשה, תחביב אחד שלי כבר הפכתי כמעט "למקצוע". לפעמים בכלל לא שמים לב לזה.

אני רודף בצע.

אני הייתי פותח את הבלוג מחדש אם היו משלמים לי. אני תומך ברעיון שאנשים יתפרנסו מבלוגים.

פגעסוס

Well-known member
אם מדובר על הבלוג האישי

אז לא. אני לא מוכן להתאים את עצמי לתנאים בבלוג אישי. אם מדובר על כתיבה מקצועית, אני יותר מאשמח. אבל ניתן לאמר שאני כבר מקבל כסף על כתיבה בבלוג הבית... אם זה היה רק זה, זה היה יכול להיות מושלם

למעלה