הייתם חוזרים?..

pain is MY love

New member
הייתם חוזרים?..

זוכרים שבשירשור על הדברים הכי קטנים שפסלנו בגללם בני זוג אני רשמתי שפסלתי מישהו כי הוא דיבר ממש בקול?... (רוצו לקרוא חחחח) קיצר, אתמול פגשתי אותו שוב במסיבה ולא זיהיתי אותו בכלל! חצי מהערב הייתי עסוקה בלעשות לו עיניים ואחרי שהוא אמר לי "היי מרינה" קלטתי שזה הוא חחחח את שאר הערב העברנו ביחד ובאמת שהיה לי ממש ממש כיף! נראה מה יהיה.. אבל זאת לא השאלה. אחרי שכבר פסלתם מישהו בגלל משהו הייתם חוזרים אליו אחרי תקופה כלשהי? במה זה תלוי? אם המשהו הזה הוא משמעותי או בתקופת הזמן שעברה מאז שזרקתם אותו? או שפשוט אתם לא רואים שום סיבה בעולם לחזור למשהו שכבר עבר...?

שאלה פשוטה שאת צריכה לשאול את עצמך.

בערב האחרון שהייתם ביחד הוא גם דיבר בצורה כזאת נוראית? או לחילופין הפריע לך שהוא דיבר ככה? אם התשובה היא לא, תני לזה עוד צ'אנס.. אם את חושבת שזה עדיין מציק לך ברמה כזאת בלתי נסבלת, אז עזבי.. לא עבד פעם אחת-לא יעבוד פעם שניה. ובקשר לשאלה השניה שלך.. קובי שמע ממני את הביטוי "רק ידידים" לא פעם ולא פעמיים. תיראי איפה אנחנו היום

pain is MY love

New member
באמצע המסיבה

גם ככה חייבים לצעוק אז זה לא הפריע לי חחחחח אבל גם הייתי יותר עסוקה בלהסתכל עליו מאשר בלהקשיב לו...
ובקשר לשאלה השנייה מה שאמרת זה בדיוק מה שניסיתי להוכיח...

Paranoid Eyes

New member
אההממ

לא יודעת למה, אבל יש לי הרגשה שבקרוב את תזכרי למה העפת אותו מלכתחילה:) לא נראה לי שזה משהו שמשתנה.. כמו אצלי, אני לפעמים לא שמה לב והטון דיבור שלי עולה, ואנשים חושבים שאני צועקת עליהם, ושאני טיפוס תוקפני, כשבעצם אני ממש לא, לפחות זו לא הכוונה שלי. אז מי שמכיר אותי יודע את זה ומקבל. אולי זה ככה גם אצלו:)

pain is MY love

New member
יש לו טון גבוהה

אבל הבעיה שלו זה לא שהוא תוקפני או משהו כזה הוא פשוט בחור ע-נ-ק הוא איזה 2 מטר גובה ומן הסתם יש לו קול בס כזה עמוק והטונים שלו מאוד גבוהים חחחח אני לא חושבת שזה משהו שאפשר לשלוט בו...

Paranoid Eyes

New member
חחח מזל שיש לו קול בס,

כי 2 מטר וקול ציפציף זה מלחיץ,ומצחיק כאחד! חחחחחחחחחחח אבל זה לא אומר בהכרח שצריך להיות לו טון גבוה. אם סבבה לך עם זה עכשיו, אז בכיף זרמי:) הזדמנות שניה עוד לא הרגה אף אחד:)

L y c a n

New member
אגב, בס זה קול נמוך

וכן ציפציף יכול להיות משעשע.. כמו בפירסומת הזאת

pain is MY love

New member
טוב נו

דיברנו עכשיו בטלפון איזה 40 דקות בהתחלה הוא לחש בכוונה כדי שאני לא אגיד שהוא צועק חחחח אחר כך אמרתי לו משהו בטעות והוא ישר הביא צעקה חחחח הוא אמד המלחיצים!!! בכל מקרה הוא חמוד, נראה מה יהיה לא מתחייבת לשום דבר.. אבל רבאק תפסיקו להתעסק בי ותתחילו לענות על השאלה שלי!!!!

נועם m

New member
יש מצב

אבל זה נורא תלוי באדם ובסיטואציה. לפעמים את שוללת מישהו רק כי הוא לא בדיוק מה שהיית צריכה באותו שלב בחיים. אבל אם את פוגשת אותו שוב אחר כך, כשאת כבר במקום אחר, למה לא? אם זו הייתה סיבה אחרת, "מוחשית" יותר לפסילה, אז זה כבר ממש תלוי מה הסיבה. אבל אם זה משהו שנורא הפריע בעבר, לרוב זה לא ממש משתנה, במיוחד לא כשעבר פרק זמן קצר יחסית. הרי זה הפריע ונתת לו צ'אנס, בשביל מה לנסות עוד פעם? אבל שוב- בסופו של דבר, צריך לבחון כל מקרה לגופו.

הממ אני לא יודע..

זה לא משהו שמשתנה.. כמו אופי או מראה מסוים שאפשר לשנות או לא יודע.. זה קול שלא משתנה.. ואם זה הוריד לך אז.. אז מה השתנה עכשיו..?..? את השתנית..?? לא נראה לי.. פשוט נראה לי שהיית קצת שיכורה ( לא זיהית אותו ).. ובמצב רוח טוב.. ואמרת לעצמך יא מגניב שאני שוב נפגשת איתו.. יאללה נו נדבר יתו בטלפון מה כבר יכול לקרות.. ולפי דעתי לא יצא מזה כלום.. ועוד כמה ימים תרשמי פה הודעה שהקול שלו שיגע אותך..

למעלה