הייתם מאמינים ש..[ספויילר]

soapsfan

New member
הייתם מאמינים ש..[ספויילר]

שהשער היחידי שתשוקות קיבלה בSOAP OPERA DIGEST הוא זה?וזה משנה שעברה[אוגוסט]!השנה היא בכלל לא קיבלה שום שער[למרות שלחיות את החיים?עוד יותר גרוע..השער היחיד שהיא קיבלה בפעם האחרונה היה בפברואר 2001!!]. בכל מקרה..הנה תמונה של השער...כשיהיה לי זמן אני אולי יתרגם את הכתבה או משהו

shuis4ever

New member
ברור שהיינו מאמינים.......

לא הייתי מאמינה אם זו היתה לדוגמא קיי על השער או... קיי למשל.. או קיי. אבל שואיס????? מה הפלא. שני ה-כוסונים של הסופס בכל הזמנים! חוצמזה, אל תשכחו שפאש רק בת 4 לעומת שאר הסופס בנות ה-30+, ואני בטוחה שבעתיד עוד יהיו מלאאאאאאאאאאן כתבות.

soapsfan

New member
אני מת על קיי!

אוףף חבל שהשחקנית החליטה לעזוב..למרות שהיא חתמה על חוזה של חמש שנים והייתה אמורה בעצם להיות עד היום בפרקים...נו טוב,היא העדיפה לעזוטב ולהתמקד בלימודים בקולג'..אהמ*טיפשה*אהמ

soapsfan

New member
ואם כבר מדברים על טיפשות ../images/Emo58.gif

גם קיי מס' שלוש עזבה את התפקיד למה?כי הדמות של קיי לא התאימה לה מבחינה דתית..הממ הלו?!?!

soapsfan

New member
זה מה שהיא אמרה

In SOD, Deanna speaks about why she is exiting. She says her character is at odd with her Christian convictions, and it’s been placed on her heart to move on. |סמיילי מגלגל עיניים|

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifקלואי ופיליפ../images/Emo99.gif

שמה בצד!!!!!! איזה מושלם הוא!!!!
אבל פה פורום צ'וקות אזזז--איכסססס מכל הזוגות שמו את שואיס*מקיא* אני שונאת את הבלונדה הפיטשה הזאת..

למעלה