הייתם מוכנים להשאר על אי בודד עם המשתתפים?

הייתם מוכנים להשאר על אי בודד עם המשתתפים?

עם יד על הלב. תחשבו על זה. האם מוכנים להשאר עם מישהו מהם על אי בודד? כי ככל שאני צופה יותר ויותר, אני מבין שאני לא הייתי רוצה אף אחד מהאנשים האלה שיהיו החברים שלי או כאלה שאני נתקע איתם בשום מקום. פרט למושיק וטינה, שהם המבוגרים שבחבורה וגם הכי רציניים ואנושיים שיש. כל השאר זה קומבינות ותככים, שזה די מציג את הישראלי המכוער. אז את מי מהמתמודדים הייתם הופכים להיות חבר/ה שלכם בעולם האמיתי? אם יש כזה בכלל.

תוספת

צריך להגיד את זה, כמה שזה אולי אפילו כואב, אבל המשתתפות בתוכנית נבחרו כנראה לפי איזשהו מדד IQ מאוד לא ברור. אין אפילו אישה אחת, חוץ מטינה כמובן, שאני יכול להגיד עליה שוואלה יש על מה לדבר איתה. היא מעניינת. יש לה מה להגיד. כל הבחורות על אי פשוט לא מגלות הרבה חוכמת חיים, גם לא נראה שיש להן עניין אחר פרט לאיך הן נראות ומי הבחורים מסביב. אני מקוה שבעונה הבאה יביאו נשים שלא רק נראות טוב, גם שיש להם מעט שכל, שלא יציגו את הנשים כמין נשלט על ידי הגברים והנשים יוצאות הכי חלשות וגם כנראה הכי טיפשות שם. צר לי, אבל זו ההרגשה הכללית שלי. הבנות בעונה הזו, חוץ מטינה כאמור שהיא יוצאת דופן בכל מובן, עושות רושם מאוד רע.

idodo cohen

New member
סיוון חזקה דווקא

אבל מעצבנת
למרות שלפרקים אני חושד שהיא מגניבה.

LiRs Lullaby

New member
אנחנו כנראה בגישה שונה....

מאיפה לך בדיוק שטינה היא היחידה שאפשר לדבר איתה? רק עכשיו קראתי ראיון איתה ובו גיליתי דברים מעניינים על החיים שלה ועל עצמה. מעניין אותי לדעת מאיפה אתה יודע שהיא כזו. כי בתכנית אין לאישיויות שלהם זכר, מלבד מה שהמפיקים והעורכים דואגים לתייג. זה נראה קצת שטחי לשפוט אנשים לפי איך שהם מוצגים בטלויזיה כהקרנה על איך הם בחיים האמיתיים. אני בטוחה שדן לא תחמן ויש לו אפילו לב טוב כמו שניתן לראות בכמה חלקים מהתכנית (כשהוא מדבר על לחלק את האוכל עם חברי שבט סבאנה, או ההגנה על ויקה כשהיא מותקפת). את דן הייתי רוצה אולי כעו"ד. ברצינות. הוא יודע לדבר ויודע לנתב את דרכיו לטובתו האישית. חוץ מאולי הפרקים האחרונים שבהם הוא יוצא פראייר.
מרינה נראית לי כמו בחורה חכמה, שלפי דבריה אוהבת להרחיב אופקים. שחר חיה באיזו קומונה במדבר והיא נראית לי כמו טיפוס שצריך להעמיק בהיכרות כדי להכיר אותה יותר טוב. ויקה, נראית לאנשים כטיפשה (ולא שברור לי למה, עוד לא ראיתי אותה מתנהגת בצורה שתעיד על כך, כמו סיון-אני-שוטפת-שיער-עם-מי-שתיה) אבל לי היא נראית פשוט תמימה ומקסימה. בהחלט הייתי רוצה להכיר אותה. ולא, אני לא מתכוונת לצורה הלסבית של להכיר אותה.
ורה וליה הן הנשים הכי תכליתיות ועצמאיות בשבט סבאנה. יודעות לדרוש מה שהן רוצות ונראה את הגבר שיתווכח איתן. בקיצור - כל אדם הוא עולם ומלואו ואני ממש לא הייתי חושבת על להסתכל עליהם בעין עקומה אם הייתי פוגשת אותם ברחוב. טוב, אולי חוץ מסיון. ברצינות. לשטוף את השיער עם מי השתיה? ברצינות? את אמיתית?ואת קוראת לאלכס טיפש?

bonivoni

New member
דן

אני לומד בתיכון שדן למד בו, ובמקרה המחנכת שלי גם למדה אותו בעבר. היא ספרה לנו שכמו שהוא בסדרה, ככה הוא בחיים.

../images/Emo45.gif אל יווני.

האמת, יעל נראת לי האינטלגנטית היחידה שם מבין הבנות, אחת שלא עסוקה כל היום בשיערות, הבגד ים והמראה החיצוני.

אני הייתי מוכנה להשאר עם המשתתפים באי

כי נראה לי שיא המעניין להיות איתם בסיטואציה הזאת, גם עם כל התככים והקומבינות, בשביל החוויה הייתי בכיף עושה את זה. וכחבר לחיים נעם יכול להיות מושלם, הוא נראה מותק של בן אדם וגם נראה טוב מאוד

mihs

New member
נראה לי צחוקים להיות עם משה

וכמובן עם נועם ומושיק גם טינה ושחר סבבה כל השאר היו אוכלים אותי חיה.....

סאמוואן

New member
אני הייתי נשארת

עם עומר ונועם.. וכמובן שלא היינו מעיפים אחד את השני בכלל ונשארים לחיות על האי עד סוף ימי חיינו בשלישיה.. (טוב נו,הייתי מוכנה להישאר יותר מאוחר רק עם עומר)

Fairywitch

New member
הו, זה אחלה רעיון לדיון../images/Emo45.gif

הייתי בכייף נשארת עם נועם על אי בודד
או סתם נשארת איתו לבד, לא חשוב איפה
ועם מי הייתי מתחברת במציאות? הכי הגיוני שעם שחר. היא טיפוס כזה שנראה לי הכי בראש שלי מכל השאר, ויכולנו להיות חברות טובות, לדעתי

היית נשאר עם נעם...

כי רציני, עם אף אחד משאר השורדים אי אפשר להשאר באי ולעצום את העין לרגע בלי שאיזה שורד יבוא ויעשה עליך תרגיל. נעם לא כזה, לכן בחרתי בו D:

למעלה