הייתם מוכנים שישדרגו לכם את המושב בטיסה חינם

moshehan

New member
הייתם מוכנים שישדרגו לכם את המושב בטיסה חינם

אתר חדש (רעיון אדיר לדעתי) http://www.jetleap.com/
מציע שירות שליחה של מוצרים לארץ אם אנשים שכבר טסים תמורת תשלום,

הייתם שולחים אם בן אדם שאתם לא מכירים כדי לחסוך כסף?
או להיפך הייתם מביאים לבן אדם שאתם לא מכירים תמורת כסף?

כתבה עליהם בynet

הכותרת שלך מטעה

אין קשר בין השירות הזה למושב בטיסה.
ואם אני הייתי "מרוויחה" כסף ממשלוח כזה, אני הייתי צריכה עדיין להוסיף כסף כדי לשדרג את המושב...
זה לא באמת בחינם... תקן אותי אם אני טועה...
&nbsp
ואני לא הייתי משתמשת בשירות הזה- יש לי מספיק בקשות מהמשפחה...
וגם לא הייתי רוצה להתקל במכס עם מוצר של מישהו אחר...
בקיצור יש עם זה המון בעיות לטעמי...

Boston Guy

New member
הם בפירוש אומרים "אנחנו פלטפורמה להברחות"

בראיון הם אומרים, בלי להסמיק ובלי להתבלבל "אם יתפסו אותך - וזה נדיר שתופסים - אז נו, טוב, תשלם את המכס".כלומר - הם בעצם מודים שהפלטפורמה הזו מיועדת לתווך בין "mules" - סנג'רים שיבריחו סחורה - ובין מבריחים.איך אני יודע ש "ירון זהבי" שמוכן לשלם לי 50$ כדי שאביא לו ipad הוא לא בעצם מוחמד עטא, ושהאייפד שהגיע אלי הביתה לא ממולא בסמים, או חומר נפץ?אני לא יודע עם אילו "מאבטחים" בשדה התעופה הם דיברו - אבל די ברור שהם לא דיברו עם המנהלים האחראים... תנסה להגיד פעם בביטחון באל על "כן, קיבלתי חבילה להעביר ואני לא באמת מכיר את זה שנתן לי את החבילה" - ותראה כמה זמן יעכבו אותך בשדה... ויש מצב יותר מסביר שאת ה"חבילה" יסרבו להעלות לטיסה.ואני לא רואה בשום מקום דיון על הזמן שה" mule" הולך לבזבז בשדה בתעופה בהמתנה ב "מסלול האדום" של המכס, ובקופה שבה משלמים את המיסים.בקיצור, מדובר במיזם שבא לרמות את מערך האבטחה של חברות התעופה- ואת שלטונות המכס של ישראל.מילא המכס - אין לי סימפטיה אליהם.אבל ממש לא בא לי למות בטיסה לישראל בגלל שהאדיוט 3 שורות מאחורי הסכים לסחוב פצצה למטוס כדי להרוויח 50 דולר.

moshehan

New member
לא חשבתי על הצד הזה

בהחלט נקודה למחשבה, למרות שסביר שאפשר לבקש לפתוח את החבילה לפני הטיסה לראות שבאמת זה האיפון וכו' , אבל בינינו זה לא אומר שזה לא יתפוצץ בבית שלך,

&nbsp
הרעיון במקור טוב, אולי הם ימצאו דרך יותר מעניינת לעשות את העברה,

air cond

New member
רעיון אדיר. לא כל דבר הוא הברחה

יש כאלה שרוצים לשלוח מתנות או דברים שבירים ויעלה להם יותר לשלוח בדואר.
פשוט רעיון אדיר .

למעלה