הייתם ממליצים

tamax

New member
הייתם ממליצים

לסחוב מצלמה דיגיטלית לטיול של 5-6 חודשים במזרח? המצלמה היא די יקרה ואני בטח כל פעם אפחד עליה מכל מיני דברים ואולי מתוצאה מזה אני לא אהנה בטיול. מה אתם אומרים? עדיף לקחת מצלמה רגילה? מה אתם עשיתם? תגיבו!

מריושי

New member
לדעתי אין הבדל

בימינו אלה בין לקיחה של מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה נהיה מאוד פופולרי ללכת עם מצלמה דיגיטלית

בעיקרון אין הבדל אני בטוח

שאם תחליט לקחת מצלמה רגילה והיא תאבד או יקרה לה משהו יכאב לך וזה יבאס אותך מאוד (אולי פחות מהדיגיטלית אבל עדיין יכאב) מה שכן ההבדל הוא באיכות.. אני אישית הסתובבתי עם מצלמה רגילה של מינולטה זום 140 מומלצת מאוד מוציאה תמונות עם איכות מעולה.... אבל החיסרון זה להסתובב עם כל הפילם הגמורים עליך זה תופס מקום ודי מפחיד להסתובב עם דבר כזה ולדעת שכל הטיול שלך נמצא בתוך שקית בתיק, לעומת זאת בדיגיטלית זה כרטיס אחד ושוב השיקול פה הוא גדול .. תחשוב ותחליט מה אתה מעדיף... בהצלחה

מצלמה טובה חובה לטיול!

תשמע,את החלק הראשון של הטיול שלי עשיתיבכלל עם מצלמת כיס שלמינולטה,אח"כ כבר קניתי לעצמי מצלמת סטילס,קנון EOS300 עם עדשה 28-200 והיא הוציאה לי תמונות מדהימות (אתה יכול לראות פסיק קטן מהתמונות פה בדף...) בקיצור,אחרי הטיול,מה שנשאר זה הזיכרונות בלב ובאלבום,אז תצלם,ןתצלם הרבה,ובמזרח מאוד זול לפתח תמונות,ויש שם דברים מ ד ה י מ י ם לצלם..חוץ מזה,תשמור עליה כמו שאתה שומר על הכסף שלך...נורא פשוט..בזהירות..ככה היא לא תעלם לך.. תהנה,תעשה חיים,ותראה לנו ת'תמונות כשתחזור..

אולי אפשר לדאוג לביטוח למצלמה?

אני יודעת שלמצלמות וידאו - יש כיסוי בביטוח של שילוח. צריך לבדוק, אבל, את גובה ההשתתפות העצמית. אני צילמתי במצלמה רגילה, אבל כשבא לי לצלם קצת בשחור לבן - השתמשתי במקביל במלצמות חד-פעמיות, שלא בעיה להשיג בתאילנד, ויצאו יופי של תמונות

למעלה