הייתם נכנסים לקשר עם תאריך תפוגה ידוע?

הייתם נכנסים לקשר עם תאריך תפוגה ידוע?

בא לי להתנסות בחוכמת המונים..

הייתם נכנסים לקשר מחייב ורציני, בידיעה שתוך X חודשים הוא ייגמר?

עדיף לאהוב כמו שצריך ולהפגע או להמנע לגמרי ולפספס הזדמנות לאהבה?

האמת היא שזה קרה לי בערך

הייתי בקשר שנמשך שנה, ושנינו ידענו שמתישהו זה ייגמר. השאלה היא מתי.
ולמרות זאת, אני יכולה להגיד שהייתה אהבה, אבל כל הסיפור היה סתם מסריח.
לא ממליצה.

ldgirl

New member
כן

האמת, עם כל הקושי שהיה אחרי שזה נגמר, אני לא מתחרטת לרגע, עד היום.
אני חושבת גם שזה מה שעשה את הקשר למיוחד יותר... שיש את הרצון הזה לנצל כל שניה עםכי עוד רגע מה שיש ביניכם כבר לא יהיה יותר.

Cade Foster

New member
איזו סוגיה...

כל כך הרבה פעמים יצא לי להתבחבש בשאלה הזאת. תמיד אני מגיע למסקנה שרציני אולי כן, אבל מחייב לא. אני לא רוצה להתחייב למישהי ביום ראשון, וביום שני להכיר את הmatch האידאלי בשבילי ולבכות על זה כל החיים כי אני כבר שייך לאחרת.

אפשר לשאול למה את בטוחה שזה ייגמר תוך X חודשים?

הוא טס לדרום אמריקה באזור ספטמבר

ואני אולי אכנס למיונים לשליחות של שנה דרך הסוכנות היהודית..אם אני אתקבל(בעזרת השם!) הטיסה באזור אוגוסט.

העניין הוא שההרגשה, לפחות מה3 שבועות שאנחנו מכירים, שהוא כן המאצ' האידיאלי בשבילי..

Cade Foster

New member
אם הוא המאץ' האידאלי

אז אתם תשרדו את המרחק.

אמא שלי עזבה את המשפחה שלה בגרמניה, המירה את דתה ולמדה עברית וכל זה רק בשביל להתחתן עם אבא שלי ולהקים איתו משפחה כאן בארץ. כשבאמת רוצים אז אפשר להתגבר על המרחק.

אני יודעת שאני לא אצליח.

אני צריכה קשר קרוב, וגם עכשיו שהוא גר במרחק של כמעט שעה נסיעה ממני, זה קשה לשנינו..

Cade Foster

New member
אז... הוא לא המאץ' האידאלי

זו דרישה שלך שלא תתמלא.

אני הייתי מציע להישאר איתו בקשר (לא רומנטי) ואם ביום מן הימים תחזרו שניכם לארץ ותהיו פנויים עדיין... האופציה הזו תישמר. אם תהיו 4 חודשים ותפרדו יהיה לכם הרבה יותר קשה אחר כך.

ככה לפחות אני הייתי עושה, אבל זה לחלוטין תלוי בסדרי העדיפויות שלך - האם את שמה את העתיד הקרוב לפני העתיד הרחוק או להיפך. רק את יכולה לדעת.

בהצלחה

האם את מוכנה לוותר כמעט על הכל עבורו?

והאם הוא מוכן לעשות את אותו דבר עבורך? אני שואל זאת כי בקשר מרחוק צריך לעשות ויתורים עצומים וזה לא רק הצרכים המיניים אלא גם הצורך במגע, חיבוק ושיהיה מישהו לצידך.

זה מאוד ברור לי שבספטמבר הקשר הזה יגמר.

אם נשאר בקשר כידידים אני בספק, כי לי זה יהיה קשה להתמודד עם זה.
זה קשר של 4 חודשים בלבד, ואני ממש לא מצפה ממנו להשאר נאמן למשך חצי שנה(או יותר, מי יודע מה יוליד העתיד), במיוחד בדרום אמריקה.

מהיכן הידיעה שרגשותייך יפסיקו לחלוטין?

את אומרת שהוא הפרפקט מאץ' שלך אז איך בדיוק תפסיקי לחלוטין את הרגשות שלך כלפיו ולהיפך? אני יכול להגיד לך שתחושת הפספוס וההחמצה כנראה תלווה אותך, בין אם תיכנסי לקשר הזה ובין אם תוותרי עליו, ואת צריכה להתייחס לתרחיש הגרוע ביותר והטוב ביותר לפני שאת נכנסת לקשר הזה.

NEO83

New member
כן

ואולי יש לו פג תוקף אבל את לא יכולה לדעת מה יהיה כשהבן אדם יחזור.

נוש14

New member
כמו שאני מכירה את עצמי

לא הייתי נכנסת.
מצד שני, התנסויות זה חשוב. בטח אם תוותרי על הקשר הזה, תתייסרי עם המחשבה של מה היה אם.

ושאלה לא קשורה: למה יש לפעמים הודעות שכתוב בהן "אין לקדם הודעה זו"? מה זה אומר?

Purple Mushroom

New member
ניסיון לתשובה לשאלה לא קשורה,אבל קשורה לפורומ

לפורומים של תפוז.
"אין לקדם הודעה זו", זה אומר שבעל ההודעה,
לחץ על הקוביה למטה של
" נא לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי". זה אומר שלא רוצה חשיפה בעמוד הראשי של תפוז
אנשים.
יש דבר דומה גם ברשומות בבלוגיה של תפוז, הבלוגים הכתובים של תפוז
אנשים
=]
א.א.
.
כמו ההודעה הזו. (סימנתי כדוגמא, דווקא טוב שהרבה גולשים ידעו את זה):)

spaysi8

New member
האמת שאני בדיוק בסיטואציה הזו

חבר שלי משתחרר עודמעט ומתכנן לטוס לשנה לארה"ב.
ואני איתו ואוהבת אותו ולא רואה את עצמי בלעדיו..

בחרתי מראש להכנס לזה כשידעתי שהוא עומד להשתחרר ורוצה לטוס אבל בתכלס לא בטוחה כמה בדיעבד אתחרט או לא על ההחלטה (אם אכן נפרד בסוף)

מה שכן- בחיים לא הייתי מאושרת ככה.. לפחות זה :p

h a j b i

New member
כן, ממילא רובם המכריע של הקשרים

מסתיימים מתיישהוא.

Purple Mushroom

New member
הכל יחסי והכל זמני.

פעם היתה לי חברה במשך חודש, והיתה אהבה, אבל היא "זרקה" אותי בהודעת sms. זה קרה לפני פחות משנתיים.

כל מערכת יחסים נגמרת מתי שהו.
אני תמיד לוקח דוגמא מערכת יחסים, זוגיות ונישואים של סבא שלי וסבתא שלי, הם היו נשואים רק כ 62 שנים, זה נגמר שסבא שלי נפטר בגיל כמעט 82. יש להם אבל קבר משותף.

למעלה