הייתם נלחמים על אהבה בגלל ש....?

venouese1

New member
הייתם נלחמים על אהבה בגלל ש....?

חלמתם על משהו לא קשור כביכול לאף אדם חוץ ממני וראיתם בסוף החלום הזמנה לחתונה שלך עם מישהו לא מוכר ומפוזז שיר (פרי דמיוני לחלוטין של חווה אלברשטיין "אל תוותרי על אהבה ישנה") נכון שזה שרוט!!!

תחשבי מה היה קורה...

אם היית נלחמת על כל דבר שחלמת אי פעם? אם אני הייתי עושה את זה למשל, אז הייתי צריך להילחם על לעשות סקס עם המון נשים שחלקן בכלל לא בטוח שמגיעות מהכוכב שלנו...

venouese1

New member
אני בד"כ הוזה בהקיץ ונלחמת

בנוגע לחלומות שלך גם להם יכולה להיות בעתיד ישועה (הכבשה דולי וחברותיה|
)

../images/Emo12.gifמה כבשה מה??

אבל אולי באמת כשיגלו את הכוכב של החייזריות הסקסיות... מי יודע...

Old Girl

New member
זה נשמע הזוי אבל חלמתי לאחרונה

שסשה ברון כהן, זה שעשה את "בוראט", עובד אצלנו בתוך עוזר בית. האשרה שלו הולכת להסתיים והוא חוזר לבריטניה, ואני מדוכאת בגלל זה, כי התרגלתי שהוא תמיד כאן ועוזר לנו המון. מה את אומרת - שאתקשר אליו? כמה נראה לכם שהוא לוקח לשעה?

Miss Thang

New member
אני לעומת זאת, כמעט

אמרתי שלום לעולם :) ההורים שלי ביקשו ממני לתקן משהו בבית, ואבא שלי שכח לנתק את החשמל. גאוני, לא?

venouese1

New member
תסתכלי על הצד הטוב בעניין../images/Emo8.gif

יש אנשים שמקבלים טיפול כזה באופן יומיומי ואת קיבלת אותו כאקסטרה, סיפרתי לכם כבר על היותי מתחשמתלת סידרתית לפעמים גם ממים...

Miss Thang

New member
לפחות אני זוכרת איך בוכים.

אחרי זה ישבתי ובכיתי במשך 10 דק'. לא זוכרת מתי זה קרה בכלל לפני.

Miss Thang

New member
האמת, שהיום כשיצאנו מהחניה,

ובחנתי את עצמי במראה, הוא בלם ממש בפתאומיות ונתקעתי במראה עם הראש. לדעתי האישית, הוא מנסה להרוג אותי.

אני חלמתי שהעוזרת הבריזה לי

ולא הודיעה איך שהתעוררתי, התקשרתי ופיטרתי אותה!. מנצל כאת הבמה, אם מישהו/י מכיר עוזרת טובה לתל אביב, לפעם בשבוע כמה שעות, אשמח אם תעדכנו אותי.

למעלה