הייתם סולחים להוא שפגע?

mika tal

New member
הייתם סולחים להוא שפגע?../images/Emo24.gif

אם מישהו שהיה חשוב לכם מאוד היה פוגע בכם, ואחרי זמו מה מסביר שלא היה מודע למעשיו, הייתם שוקלים להישאר איתו בקשר? האמת שזה דיי מורכב כך שאני מתלבטת...

Vdrums

New member
לא מודע למעשיו?

ז"א שהוא טוען לאי שפיות זמנית או משהו כזה? לדעתי זה נשמע מגוחך. אני מניח שכל מקרה לגופו, השאלה היא מה הוא עשה.

mika tal

New member
אתה צודק.. זה באמת נשמע מגוחך...

אני לא יודעת אם להיות איתו בקשר , גם ככה אנחנו דיי בנתק..

billc

New member
כן

רוב בני האדם הם חסרי טאקט, תסלחי לו, ותסתכלי על העיקר ולא על הטפל ( כמו משפט שנאמר לא במקום) נ.ב. אין לי שמץ, על מה את מדברת, אבל יש בחורות שהן יותר מידי רגישות.....grow up

magenta73

New member
תלוי...

מה זה לא מודע? לא מודע למה בדיוק? בגדול... מנסיוני... מי שלא היה מודע פעם אחת, לא יהיה מודע גם בפעם שתבוא אחריה... פשוט כי הוא לא מספיק חושב או יותר נכון רגיש אליך.

billc

New member
תלוי-->אומר לפחות שתי אופציות

נתת רק אחת. **************** ובקשר ל "ומניוסני".... זה לא מספיק טוב. יכול להיות שבחיים לא היית חסרת טאקט, ולא אמרת דבר שהתחרטת עליו אבל מה לעשות רוב בני אדם לא מושלמים. והמשפט הזה שלך נכון: אם בן אדם מאוד רגיש לאדם אחר, והוא חושב לפני שהוא פותח את הפה אז הוא עושה "פחות" טעויות. אבל "רגישות" או הבנה מה אותו אדם מרגיש רק מהסתכלות עליו קורה רק אחרי שהם חברים הרבה זמן. בקיצר נתת עצה גרועה: אם בנאדם שואל שאלה בסגנון "האם לתת צ'אנס" בדרך כלל צריך לומר כן, תמיד היא יכולה להעיף אותו מחר... כמובן אם היא היתה אומרת שהוא מכה אותה או משהו בסגנון והוא אמר שיפסיק, אז לא הייתי נותן צ'אנס.

magenta73

New member
אני האדם האחרון

שיש לו טאקט. אני נוראית. ממש. נוראית. אבל כנראה שאני מכירה את הסיפור הזה קצת יותר ממך. יש גם אנשים שמתעללים בך ללא אלימות פיזית. אלא אלימות רגשית. ומבחינתי, זה אותו דבר. לא צריך להיות שם.

mika tal

New member
|אבאולי את חסרת טאקט אבל את גם הכי

אמיתית שיש.. (וכל פעם מצחיק אותי מחדש, שאת מגיבה על כל מיני נושאים, שהיו ממש מזמן). לא שזה לא אחלה, אני מקווה שאת מקשרת בין הטלאים... שבוע טוב מותק!! יום טוב הכל טוב כפול!! מיקה

the match maker

New member
זה תלוי...

השאלה מה הוא עשה? עד כמה הוא פגע? במי מדובר? באופן עקרוני, אני מאמין שעל רוב החטאים שאנשים עוברים עליהם, יש אפשרות לסלוח, אלא אם כן מדובר במשהו ממש ממש מגעיל, כמו בגידה למשל. מעבר לכך, צריך גם לקחת בחשבון אם זו הייתה פעם ראשונה שהוא פוגע בך או שזה כבר הפך למנהג כזה שלו.... אם כן, אין לי שום תשובה אחרת חוץ מלשלוח אותו רחוק רחוק רחוק, ולהחזיר אותו ביחד עם גוש קטיף :)

למעלה