הייתם עוזבים עבודה שפוגעת לכם בבריאות?
אני בדילמות קשות מאוד לגבי מקום העבודה שלי.
בעיות הבריאות החלו ממתי שהתחלתי לעבוד במקום העבודה הנוכחי שלי.
כבר תקופה ארוכה שיש לי כאבים בצוואר ובכתף אין לי מושג ממה זה יכול להיות.
אולי ממיזוג קר שמפעילים פה, כיסא לא תקין, עומס של שיחות טלפון, סביבת עבודה לא טובה לא יודעת.
אבל ממתי שהתחלתי לעבוד באותו מקום הבעיה הזאת תמיד הייתה, כל כך קשה לי לתפקד בעבודה כי לפעמים זה כאבי תופת!
גם בבית הכאבים קיימים ולפעמים גם כן קשה לי לתפקד.
יש לציין שהבעיות האלו לא היו קיימות במקום העבודה הקודם שלי, אני בחורה צעירה בת 24
אני בטוחה במאה אחוז שזה קורה בגלל סביבת העבודה שלי בגלל שיש עוד 2 בחורות שסובלות מאותם בעיות רפואיות.
אני מפסידה המון כסף על הטיפול בבעיה הזאת, כדורים, פיזיותרפיה, אורטופד, לא מזמן קניתי כדורים ב-50 שקל בגלל הכאבים האלו.
הייתי בשבוע שלם בחופשת מחלה ואני מפסידה מזה כסף.
אני פוחדת לעזוב מכיוון שיש לי כרגע המון הוצאות, מפחדת שאני לא יצליח למצוא משהו אחר.
השאלה שלי האם הייתם עוזבים עבודה שאתם יודעים במאה אחוז שהיא פוגעת לכם בבריאות?..
ומה עם הפרנסה הייתם חוששים כמוני לעזוב ושחלילה לא תיהיה פרנסה מספר חודשים?
אשמח לתשובה
אני בדילמות קשות מאוד לגבי מקום העבודה שלי.
בעיות הבריאות החלו ממתי שהתחלתי לעבוד במקום העבודה הנוכחי שלי.
כבר תקופה ארוכה שיש לי כאבים בצוואר ובכתף אין לי מושג ממה זה יכול להיות.
אולי ממיזוג קר שמפעילים פה, כיסא לא תקין, עומס של שיחות טלפון, סביבת עבודה לא טובה לא יודעת.
אבל ממתי שהתחלתי לעבוד באותו מקום הבעיה הזאת תמיד הייתה, כל כך קשה לי לתפקד בעבודה כי לפעמים זה כאבי תופת!
גם בבית הכאבים קיימים ולפעמים גם כן קשה לי לתפקד.
יש לציין שהבעיות האלו לא היו קיימות במקום העבודה הקודם שלי, אני בחורה צעירה בת 24
אני בטוחה במאה אחוז שזה קורה בגלל סביבת העבודה שלי בגלל שיש עוד 2 בחורות שסובלות מאותם בעיות רפואיות.
אני מפסידה המון כסף על הטיפול בבעיה הזאת, כדורים, פיזיותרפיה, אורטופד, לא מזמן קניתי כדורים ב-50 שקל בגלל הכאבים האלו.
הייתי בשבוע שלם בחופשת מחלה ואני מפסידה מזה כסף.
אני פוחדת לעזוב מכיוון שיש לי כרגע המון הוצאות, מפחדת שאני לא יצליח למצוא משהו אחר.
השאלה שלי האם הייתם עוזבים עבודה שאתם יודעים במאה אחוז שהיא פוגעת לכם בבריאות?..
ומה עם הפרנסה הייתם חוששים כמוני לעזוב ושחלילה לא תיהיה פרנסה מספר חודשים?
אשמח לתשובה