הייתם קונים מדבי דירה?

SHIRLY28

New member
הייתם קונים מדבי דירה?

אני מבינה שדבי מתווכת נדל'ן.
אני מבינה גם שיש הסכמה כמעט מלאה הן בפורום והן בכלל שדבי היא מרשעת גדולה.

האם עובדה זו תפריע לה בעסקים כמו שעסקי המסעדה של פרידה הכט מהאח הגדול נפגעו עקב התנהגותה והתנהלותה?
האני למשל לא הייתי קונה דירה אפילו מענבל אור , לא כי היא רעה או לא (אני לא יודעת) אלא שבתחושה שלי היא "לא באה לי טוב" אז בוודאי ובוודאי שלא אקנה דירה מדבי (או אבצע איתה עסקה כל שהיא)

מה דעתכן ודעתכם?

קודם כל...

אני לא מסכימה כ"כ עם העיניין של דבי מרשעת... זאת אומרת, היא מוצגת בתכנית באופן מאוד מגמתי, מנסיון אישי שלי בתכניות ראליטי תמיד "מקצינים" תכונות אופי כדי ליצור שואו
אז ככה שאפשר להגיד שבתכנית היא לא נראת הכי סימפטית,
אבל מכאן ועד לדבר על החיים הפרטים שלה... בכל אופן, אולי אני לא הכי מסכימה איתה על יחסה לדנה, אבל עובדה שהיא כן גידלה בת למופת ודנה מאוד קשורה אליה. אני חושבת שדווקא בנושא של נדלן הייתי סומכת עליה שתהיה לצידי, כי היא פלפלית כזאת, וןגם היא לא נראת לי אחת שתשקר או תרמה.
אגב לגבי ענבל אור- גם אני ממש לא מתחברת אליה! היא משדרת סנוביות כזאת ואני אישית לא מתחברת

אם את מסכימה על ענבל אור

זאת אומרת שאת לא ממש סומכת עליה.
את תפחדי שברגע שתסתובבי היא תתקע לך סכין בגב. וגם אם היא לא תעשה זאת בסופו של דבר, עצם החשש ירחיק אותה ממנה.

האם על דבי את סומכת יותר שתהיה הגונה איתך ולא תרמה אותך? זכותך. אני לא. יש מספיק אנשי נדלן אחרים ואני לא צריך דווקא אותה.

XמXלה

New member
לא סובלת את דבי אבל הייתי קונה ממנה דירה

קודם כל, ייתכן מאוד שבעריכה היא יוצאת מרשעת יותר ממה שהיא באמת. שנית, אני חושבת שאנחנו חווים אותה ככה כי זה אמא ובת ויש לנו רגישות יתרה ליחסים כאלה. אם הן היו חברות או אחיות יכול להיות שהיינו פחות שיפוטיים.
לגבי דירה, היא נראית לי אחת שתשמור יופי על האינטרסים שלי כלקוחה

לדעתי מדובר בעריכה מגמתית.

אולי הייתי קונה ממנה דירה, אבל באופן כללי למתווכים יש אינטרסים שונים משלי

אורישקי

New member
אני דווקא הייתי סומך עליה - ולדעתי העריכה

קצת מקצינה אותה ככזאת. עובדה שלמרות שהיא לפעמים אוהבת לעקוץ את הבת שלה עדיין יש ביניהן קשר מיוחד ואהבה.
אני מאד אוהב אותן!

Jason2

New member
תלוי במחיר ובמיקום

המתווך לא ממש משחק תפקיד אם בודקים כל דבר בדירה.

למעלה