הייתם קונים פג'ו 107 מליסינג ב-50K?

paviva

New member
הייתם קונים פג'ו 107 מליסינג ב-50K?

יש עכשיו קטע חדש של אלבר שהם עושים מכירות פומביות של רכבים באתר שלהם ואני שוקל להציע הצעה.
היתרון - המחיר נשמע ממש אטרקטיבי, וזה אחד מהדגמים שרציתי.
מצד שני אני לא מבין ממש איפה הקאץ'... וגם אף פעם לא השתתפתי במכירה פומבית (של שום דבר)
מה אתם חושבים?

אישית אני נגד ליסינג, לגבי ה107

הייתי ממליץ לך לבדוק את הקיה פיקנטו.
אני בהתחלה רציתי לקנות 107/C1 אבל אחרי שעשיתי נסיעת מבחן ברוב החברים בקטגוריה (107, אייגו, ספארק, אלטו ופיקנטו) קניתי לפני חודש פיקנטו.
כל הקטנות עולות כמעט אותו דבר והקיה מאובזרת משמעותית מכולם והיחידה שמרגישה כמו אוטו קטן ולא אופנוע גדול..

Tom1909

New member
מסכים עם שי לגבי ה 107

מבחינת הקטגוריה הזו הפיקנטו עדיפה, היא גם יותר מרווחת וחסכונית. מה גם שאני לא חובב את האירופאיות במיוחד (תחזוקה יקרה, לא הכי אמינות וגם לא חסכוניות).
לגבי הליסינג - דווקא אני חושב שאפשר למצוא מכוניות מצוינות במחירים אטרקטיביים לכן לא הייתי פוסל קניית רכב מליסינג על הסף.

לנו היתה שברולט ספארק

שהחלפנו רק אחרי שנולדה הילדה ונהיה קצת צפוף. אהבתי אותה מאוד! היא ממש התאימה לנו כשעוד היינו רווקים תל אביבים עם צריכת הדלק המעולה, והעובדה שהיא הקלה עלינו את חיפושי החניה בגלל הגודל שלה... והיא הרגישה לי כמו מכונית בהחלט, נסענו איתה לכל מקום (כולל אילת)
והיא עשתה בכל יום ת"א-נתניה וחזרה לעבודה של בעלי... אהבתי אותה הרבה יותר מאשר את הקרוז שיש לנו היום...

אוהו קאצ גדול

מכירה פומבית זה הקאצ הכי גדול כי יש להם מחיר מינימום שהם לא ימכרו בפחות מזה.
זה סתם עוד איזה דרך שיווקית לפתות את הלקוחות.
בדרך כלל הם מציעים את המכוניות שעברו תאונה וירד 20% 30% ממחיר הרכב אחרי שתעשה נסיעת מבחן יגידו לך כן... הוא חטף מכה קטנה מאחורה... חתכו... הלחימו... הכל בסדר.
ואז תגלה שההפחתה הגדולה לא כ"כ גדולה.

paviva

New member
תודה לכולם, בסוף הגשתי הצעה

מאוד נמוכה (36K) אז נראה מה יהיה, מקסימום אני לא אקח...
והברווזה העליזה84 - לא נראה לי שלחפש חנייה עם כל אוטו בתל אביב זה קל... אם הייתי גר שם הייתי לוקח אופנוע.

למעלה