כולם חשבו שחצויה 2 תהיה על אנשי זאב כי דימה נראה כמו איש זאב בסוף העונה הראשונה.אולי סיפור על נערה שמגלה שניא נועדה להיות האלפא של אנשי הזאב בישראל ומתאהבת באיש זאב ,
אולי סדרה בת בעולם של חצויה ודמויות מחצויה יופיעו בה
אני זוכר הייתי כל כך מאוכזב שהיו שדים , אנשי זאב היה השלב הנכון אחרי ערפדיםכולם חשבו שחצויה 2 תהיה על אנשי זאב כי דימה נראה כמו איש זאב בסוף העונה הראשונה.
בסוף זה לא קרה.
כביכול בעונה 3 הם צילמו עונה על אנשי זאב, אבל זה היה בתוך הסדרה עצמה.אני זוכר הייתי כל כך מאוכזב שהיו שדים , אנשי זאב היה השלב הנכון אחרי ערפדים
האמת עם היו עןשים עונה רגילה על אנשי זאב אולי העונה הייתה מצליחה יותרכביכול בעונה 3 הם צילמו עונה על אנשי זאב, אבל זה היה בתוך הסדרה עצמה.
אני יודע שזה לא רעיון מקורי שלך ... אני יודע מאיפה לקחת אותו .. "הרואה" של יובל אטיאס... גם אני קראתי אותו ומחכה לספר השני ..ולי סיפור על נערה שמגלה שניא נועדה להיות האלפא של אנשי הזאב בישראל ומתאהבת באיש זאב ,
האמת שאף פעם לא שמעתי על הספר הוא טוב ?אני יודע שזה לא רעיון מקורי שלך ... אני יודע מאיפה לקחת אותו .. "הרואה" של יובל אטיאס... גם אני קראתי אותו ומחכה לספר השני ..
בוא, אפשר לחשוב שזה לא נושא מקובל בפנטזיות.אני יודע שזה לא רעיון מקורי שלך ... אני יודע מאיפה לקחת אותו .. "הרואה" של יובל אטיאס... גם אני קראתי אותו ומחכה לספר השני ..
נו? מקובל.הוא דיבר על אנשי זאב..
ברואה יש את מה שהוא דיבר עליו ( אנשים שיש להם יכולת להפוך לזאבים\) ומנהיגה שהתפקיד שלה זה להיות "רואה" ולחזות את העתיד ..
רעיון לא רעאולי סיפור על נערה שמגלה שניא נועדה להיות האלפא של אנשי הזאב בישראל ומתאהבת באיש זאב ,
אולי סדרה בת בעולם של חצויה ודמויות מחצויה יופיעו בה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.