הייתם שולחים אנשים למשחקים בתור מתמודדים?

Miss Lavet

New member
הייתם שולחים אנשים למשחקים בתור מתמודדים?

כנראה כבר שאלו את השאלה בעבר... וול....

וכדי לנסות להסביר יותר טוב את השאלה: אם הייתה לכם אפשרות לשלוח משהו שאתם שונאים או סתם מישהו שעשה לכם רע להתמודד במשחקים הייתם עושים את זה? ואם הל למה?

ועוד שאלה שעלתה לי עכשיו: אם אתם הייתם במשחקים הייתם מסוגלים להרוג מישהו או שהייתם מפחדים? ואם הייתה נתונה בפניכם הדילמה למות עם סיכוי ממש קלוש להציל מישהו או לחיות ולהרוג מנימום אדם אחד מה הייתם עושים?

Black Stain

New member
לשלוח למשחקים תלוי בסיטואציה

אני בדרך כלל לא שונאת מישהו לאורך זמן, אבל אם זה בימים שאני לא סובלת אותו אז הייתי מביאה לו מוקינג'יי ומאחלת לו בהצלחה

ונראה לי שלא הייתי מסוגלת להרוג אלא אם כן ממש לא הייתה לי ברירה.. לא הייתי הולכת ומחפשת את שאר המתמודדים.. הייתי מתחבאת ומנסה לשרוד עד שהיו מוצאים אותי בסוף, ואז הייתי מגנה על עצמי.. או לפחות עושה ניסיון פתטי

N o R i K o

New member
1. לא, ממש לא. 2. לא יודעת

1. מצחיק לומר "יו אני כל כך שונא אותו שאני אשלח אותו להתמודד במשחקי הרעב!" "יו אני כל כך שונא אותו שאני אכתוב את השם שלו בדת' נוט!" אבל נראה לי שלכולנו ברור שאם מתנקש יציע לנו עכשיו שהוא ירה בבנאדם הרנדומלי סתם עבור הכיף, כולנו נסרב. אלא אם יש למישהו בעיות קשות עם מוסר, ובמקרה כזה אני ממליצה על פסיכולוג

2. זה באמת דיון שהיה כאן, ואני חוזרת על התשובה שכתבתי גם בפעם הקודמת - אני לא יכולה להעיד מה אעשה כי אף פעם לא הייתי וככל הנראה אף פעם גם אהיה בסיטואציה (חס וחלילה
).

למעלה