הייתם שם איתי. תודה.

אלי פלס

New member
הייתם שם איתי. תודה.

סליחה מראש על ה"רגשי" בהודעה הזו. לקראת סוף השבוע האחרון, החלטתי שבמקום לתת לשמועות ולריכולים ללכת לפני, אני אקח יוזמה ו"אצא" לפני החברים אתם הייתי בסוף השבוע. פחדתי אבל הייתי נחוש בהחלטה שלי. עוד לפני שעליתי להסעה, כבר סיפרתי לאחת החברות. היא שאלה אותי אם אני מרשה לה ללכת לספר לכולם (היא אהבה את הרעיון שבריכול) ואני אישרתי בתנאי אחד. שהיא לא תעשה מזה ריכול בסוד אלא תאמר זאת בגלוי. פחדתי. פחדתי והרגשתי אתכם איתי. הרגשתי את גיא שמחייך ואומר לי "שטויות". ראיתי את הטרמפיסט שאומר לי "יהיה טוב" "אין לך ממה לדאוג". שמעתי מאחוריי את משנה תורן שאמר לי "אלי, אתה בסדר. באמת". סיפרתי לכל מי שדיבר איתי בסוף השבוע. עם כל אדם כזה, הרגשתי כאילו הפלתי עוד אבן משק האבנים שעל גבי. ויחד עם זה, המשכתי לפחד לקראת האדם הבא... אבל אתם, לא נתתם לי לפחד לבד. אתם הייתם איתי. שלא ברצונכם, בעיני רוחי... תודה

אלי פלס

New member
../images/Emo6.gif

אתה מותק. לא סתם אני נשיא מועדון המעריצים... אני מרגיש נפלא. מוזר קצת אבל נפלא. אבל מה קורה אתך? אתה קצת נעלמת בזמן האחרון...

MARMELAD

New member
אני לא הנושא עכשיו...

מה זה נפלא...? הרי לפני פחות מחודש וחצי יצאת מהארון לראשונה. אחר כך "הוצאת מהארון" די בחוסר ברירה ע"ג האינטרנט. עכשיו גם כל החבר´ה יודעים. איך זה מרגיש? אתה לא קצת מבוהל....? אחרי כך וכך שנים פתאום כל העולם נכנס לך לתחתונים...

אלי פלס

New member
אתה תמיד הנושא...

בשבוע שעבר הייתי מאוד לחוץ אבל ברגע שהחלטתי לקחת את היוזמה לידיים התחלתי להרגע. עכשיו, אני הרבה יותר רגוע ו...כן. אני מרגיש טוב. ואפילו נפלא. אגב, נראה לי שבשעות הקרובות הבוס שלי הולך להתעדכן (אלא אם כן מישהו כבר הספיק לעדכן אותו ואני לא יודע)... מבוהל? קצת. לפעמים. אבל מרגיש טוב ושלם. ונחזור לנושא, מרמלדוש, אייכה?

InnerKid

New member
דווקא מוזר לי לשמוע את זה ממך

אני זוכר שאתה די אוהב לספר על החיים שלך ועל עצמך... או שאני טועה?

MARMELAD

New member
שוב... אני אומר...

בוא לא נערבב שמחה בשמחה....
חצי מהפורום הזה הוא סיפורים על החיים שלי... סופסוף מישהו אחר מדבר קצת... מה זה קשור אליי עכשיו...?
גיא

marco

New member
מרקו חזר מהכפור...../images/Emo113.gif

אלי יקירי, קצת נעלמתי לאחרונה (סיבות מוצדקות, בחיי) אבל הנה ההזדמנות שלי לומר לך כל הכבוד-איש
יאללה. ולחשוב שרק לפני זמן קצר נפגשנו והיית קצת מהוסס ומלא שאלות והיום אתה מתייצב עם האמת הפנימית שלך. שאר ברכות ואיחולים- במסר האישי שאשלח לך.

אלי פלס

New member
מרקו, להכנס למיקרוגל.

אני במחשב נטול יכולת לבדוק את המסרים האישיים. אולי תשאל אצלך איך מגיעים טלפונית ללשכתו של...?

למעלה