הייתן יוצאות עם בחור רווק או גרוש ?

הייתן יוצאות עם בחור רווק או גרוש ?

לאחר נסיונות לא מוצלחים לצאת עם רווקים הבנתי שאולי צריך לשנות כיוון . בתור אמא לילדה בת 4.5 סדר העדיפויות אצלי שונה ואי אפשר להיות ספונטנים ולחזור לימי הרווקות. מה לעשות כבר עברנו את זה ... וזה בדיוק מה שמעצבן כי הרווקים ממש לא מבינים את זה , הם חושבים שהם יכולים לשנות סדרי עולם ולא מבינים באמת עד כמה ההגבלות רציניות ולט לאט הקשר באמת נמס , ופשוט החלטתי שמראש אני אפסול כל בחור רווק כי עם גרוש + יש המון במשותף . אבל מישום מה כל הזמן ניקרים לדרכי רק הרווקים { ובמיוחד כאלו שאני נמסה לידם } אבל ממש פוחדת להתחיל שוב קשר עם רווק ההתחרפנתי ?

עליזה 63

New member
חלבית יפתי

הכי קטע שאצלי כל הצעירים מגיל 28 עד 35,7 מתחילים איתי וכן גם רוקים הרב ואני עקרון מה לא מתאים לא הולכת וכמה שאני נמסה למה יש כאלה אוי אוי אוי רק לראות אותם הריר . אבל הם לא מבינים את מה שאני ואת מבינות ולי אין כח לפתוח שוב פעם גנון. אז כעקרון מישלא מתאים לא הולכת איתו. גרושים בלי ילדים או כיוצ"ב. למרות שזה סבבה שלגרוש אין ילדים כי את לא חייבת להיות נחמדה גם לילדים שלו ולגרושתו. אוהבת אותך אחותי.

../images/Emo9.gifשלום ושבת שלום,מסכימה עם עליזה מאד,,

אבל,,אי אפשר לכלול את כולם,בדרך כלל הם באמת לא מבינים את המחויבות ואת האימהות, וזה טבעי לחלוטין,אני לא מותאת ברווקים עניין וכל שכן צעירים יותר,זה מתאים לפלירט,ולא מתאים לי,ובכנות,,,כבר המון זמן לא ניסיתי,,,אולי זה הזמן?? אילנה

ron68

New member
חלבלובית לא התחרפנת, את בסדר גמור

אבל המציאות שונה לגמרי. רווק חי בעולם אחר. לדעתי רק גבר גרוש שהוא גם אבא יכול להבין את הצד השני. את האילוצים שיש כשאנחנו הורים וסדרי העדיפויות והרגישויות.

מנסיון אישי

אני לא אוהבת את הגרושים קצת אכזרי אבל שמעתי את זה אומרים הגרוש שאם לאישה הוא אל טוב אז למה אני? והנשוי אם הוא טוב לאישתו הוא טוב לי והרווק הוא כמו כולם ועכשיו לנסיון שלי מיותר לציין שמאז גירושי יש לי מחזרים שלא היו לי שהייתי רווקה בהתחלה אחרי ההיתאוששות יצאתי עם גרוש עם ילדה זה היה לא כייף ב י כ ל ל אני רוצה שהילדים שלי יהיו המרכז מספיק שהם מתחלקים באבא שלהם לא בא לי על עוד ילדה של מישהו וזה בא ממקום של אמת אני לא רוצה להיות אמא חורגת של אף אחד וגם לא לפגוע באף יצור קטן וחמוד אני לא מרגישה שאני באמת יכולה לאהוב של מישהו אחר אני יוצא תעם רווק השני כבר אחד עזב את הארץ כי הייתי צריכה להיתחתן איתו ואני מדעה שאם זה לא הצליח פעם ראישונה זה לא יצליח פעם שניה ולא שאני מיואשת להיפך אני שמחה שלמדתי להכיר את עצמי בכח והבחור שאני יוצאת איתו כרגע הוא רווק שמגדל את הילדים שלי לתיפארת מדינת ישראל ואיך עושים את זה אווווווווווווווווווווווווו אל תשאלו זה כבר דורש להכיר את עצמך מעל ומעבר מה גם שלגרוש יש לשלם מזונות ולא בא לי אני אוהבת משכורת שלמות גם ככה אני חצי משכורת וזהו אם יש לכם עוד שאלות תמיד יש לי מה להגיד

ron68

New member
לאין אני של הצ'אט ../images/Emo8.gif

הצלחת להצחיק אותי. אהבתי את ההגדרה שלך שהגרוש לא היה טוב אז הוא גם לא טוב בשבילי. תיאוריה מעניינת נתת פה וגם חומר למחשבה.

חחחחח גם אותי הרגת ../images/Emo6.gif

אבל מצד שני גם הרווק יכול להגיד אותו הדבר עלינו , ולמה הוא צריך להתחיל מערכת יחסים עם יד שנייה פלוס ... נראה לי שכל מקרה אני אשקול לגופו . כי באמת בכל דבר יש פלוס ומינוס ואין שחור או לבן . אוךךךךך יחי חופש הבחירה ...

הרבה הכללות וזה ממש לא נכון,יש גרושים ,,

נפלאים,ואלמנים וכו',ףכל אחד מביא איתו את החבילה שלו, אני אישית למרות שלא הכרתי המון זמן ולא יצאתי,לא מחפשת שיגדלו לי את הילדים,ממש לא, לא מחפשת דמות אבהית ו/או גבר שימלא כאן חיים,בבית שלי יש חיים ואם אפגוש גבר שיתאים לי קודם ואחר כך הילדים, אני מאד מחוברת לילדים ואולי יותר מידי באופן טבעי כשאתה מגדל לבד, ואשמח להכיר גבר מקסים שיהיה לי/לנו טוב,מבלי להיות אם חורגת ו/או הוא אבא,, להנות יחד,ולכייף,גם מספיק לי,,שיהיה בן אדם,, ובנוגע למשכורת,חחח שנינו נעבוד ,לא סומכת ומעולם לא סמכתי על אף אחד, וקצת קשה לי להבין ,מה הפירוש מגדל אותם לתפארת??? ולמה הוא צריך לגדל אותם? סליחה שאני לא מקבלת את זה,,, שבת טובה אילנה אימא של ניתאי בכורי וליאם המקסים שהרבה בזכותם הפכתי למה שהנני,(גם בזכות עצמי,חחחח

את יוצאת איתי למלחמה או מנהלת שיחה??

כי אם זו כוונתך,אז מתנצלת,זו לא דרכי, בהצלחה לך אילנה

EFRATY10

New member
זה אינדיבידואלי.כל מקרה לגופו.

עם רווק יש פחות סיבוכים,כי אין אישה קודמת שעלולה להפריע, והמצב הכלכלי שלו עשוי להיות יותר טוב משל גרוש, אבל גרוש יכול להבין שהילדים במקום ראשון,ולרווק קשה להבין את זה.

יש גם רווקים שרוצים עסקה מוכנה

ואז יש לנו להציע הכל, הם גם מעדיפים כבר אמהות כי יש לנו חושים אמהיים של מטפלות לא כמו הרווקות הצעירות המפונקות... גם לי יש קצת בעייה עם סיבוב שני, קודם כל בערבה אין בכלל מבחר, כולם נשואים או צעירים מידי, אוף נמאס לי להיות לבד!!!

EFRATY10

New member
יש רווקים שפוסלים אותי עוד בטרם הכירו אותי

בגלל שיש לי ילד. יש כאלו שזה גדול עליהם.

אמא66

New member
מה רע בצעירים?

בשנים האחרונות הגיל של הבחורים שמסתובבים סביבי הולך ויורד בהתמדה, ומסתבר שגם מפלס התיסבוכים שלהם יורד בהתאם. צעירים הם פחות מתוסבכים , יותר חתיכים, ולפעמים הרבה יותר בוגרים מהאבות של הילדים שלנו. יש רק יתרונות!

m i c h a l i

New member
את יודעת יקירה...

שמספיק רק אחד כדי לשנות את דעתך וזה בעצם כל מה שצריך אחד
אז אל תפסיקי לנסות ונא לא להכליל.. אני מכירה כמה רווקים שמאד ישמחו להכיר מישהי (כן, גם עם ילדים). אז לא להפסיק לחפש אהבה עד שהיא תמצא אותך :)

../images/Emo25.gifאחכה בסבלנות

חחחחחחחח האמת שמימלא כל הח'ברה מסביבי רק רווקים . ויש אחד שאני ממממממממממממש אוהבת

daniela1975

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif תני לי לנחש...../images/Emo6.gif

נשמתי היפה, אז ככה כפי שכבר כתבו לפניי, אין להכליל, בכל כלל יש יוצא מן הכלל ואולי, אולי זה הוא המיועד לך, אז לדעתי לא לפסול שום אפשרות
מאחלת לך ולבתך את כל הטוב שבעולם, אני בטוחה שעם מעט סבלנות ואמונה בעצמך יגיע האחד והיחיד
שיהיה שבוע נפלא לכן ולכולנו

דרז

New member
לדעתי זה תלוי מה את מצפה ממערכת היחסים החדשה

אני רק התחלתי לצאת, ואני יודעת שלא רוצה להביא לעולם ילדים נוספים.... בגלל זה רווקים/גרושים ללא ילדים לא באים בחשבון. מה שנשאר זה גרוש עם ילדים, כי הוא לרוב לא הורה משמורן, ולא יחשוב גם להביא עוד ילדים לעולם (מה הוא צריך לפרנס עוד בנוסף למזונות שהוא משלם
)...

למעלה