הייתן פעם במצב כזה שאתן בקשר

הייתן פעם במצב כזה שאתן בקשר

והמישהו הזה עושה משהו שמעצבן אתכן. עכשיו, מצד אחד, אתן לא רוצות לעשות מזה סצנה כי הוא יחשוב שאתן פסיכיות מצד שני, אם תחליקו על זה ותעבירו את זה בסבבה הוא יחשוב שזה בסדר להתנהג ככה זה כל הזמן קורה לי, בכל קשר שאני מתחילה כשאני מגיבה על משהו שעושים לי שהוא לא בסדר הם אומרים לי שאני מגזימה וזה מרתיע אותן. ואם אני שותקת על זה הם ממשיכים להתנהג ככה עד שאני מתפוצצת ובא לי לחנוק אותם. מה עושים? כרגע אני פשוט מסננת בטירוף כל מי שעושה משהו קטן שלא מתאים לי כי אין ל י כוח לאפאחד.

n4po

New member
זה פשוט מיכל...

כל עוד אתם בהתחלה אז תעירי משהו בצחוק..כמו עקיצה קטנה אבל כואבת בהמשך את יכולה כבר לתת לו בראש כמו שצריך :)

aviv2401

New member
יש לעשות הבחנה ...../images/Emo13.gif

מיכל שלום, אני חושבת שעליך פשוט לעשות הבחנה בין "משהו" שסתם מציק ואפשר לחיות איתו לבין "משהו" שהוא בילתי ניסבל. אם מדובר במשהו הראשון אז אני חושבת שאת צריכה לעקוץ בחביבות, בדיוק כמו שחברתך לפני הציעה לך. אך אם מדובר במשהו השני- לא רק שאת צריכה, את חייבת לעמוד על שלך ולאמר שזה מעצבן אותך. גבר ירצה אותך יהיה מוכן לסנן את הדברים שמעצבנים לדעתך כשהוא איתך. בכל אופן בהצלחה.

שלום לחדשות...ומיכל..

זוכרת שדיברנו על משא ומתן עם בחורים? זה חלק מזה. בשיא הענייניות תבקשי שלא יאמר דברים כאלה. פשוט מאוד. תנסי לתרגל את זה כמו שאומרים : "העבר לי בבקשה את המלח". באותו בטחון בסיסי שזאת בקשה מובנת מאליה. בהצלחה.

קורה לי כל הזמן.

אם הסיכוי לקשר עם הבנאדם הספציפי חשוב לי, אני אומרת את מה שעובר לי בראש ומפריע לי, אפילו אם מפריע רק קצת. התחלתי לצאת עם מישהו לא מזמן, ושיחה אחת כזאת של "מה מפריע לי" עוררה אצלו פליאה. הוא לא הבין על מה אני מדברת, ולמה אני מסבכת דברים פשוטים. אני כבר לא יודעת מה לעשות. אני לא מבינה- אני עד כדי כך משוגעת, או שהוא פשוט מתעקש לגרום לי להרגיש ככה?

למעלה