היית חסר לי היום

ה מוזה

New member
היית חסר לי היום

יותר מבכל יום ....היית חסר לי אתה חסר לי תמיד אבל היום יותר מתמיד היית חסר לי פה לצידי כי לא היה מי שיגיד לי " מזל טוב בת " .... ולא היה מי שיחייך מולי ולא בשפתיים ... שיחייך מולי בעיניים ...באותן עיניים בצבע סופת ים שאהבתי בהן לטבוע שעות .... והיום היית חסר לי היית חסר לי מאוד כי לא היה מי שיגיד לי "לא הבאתי לך מתנה " איך לא הבנת כל השנים שאתה היית המתנה ועדיין אתה חסר לי ויותר מתמיד היית חסר לי היום ... בין כל הבלונים הברכות והחיוכים חסר לי שם אתה ...חסר לי כל כך ואין יום הולדת שלא אביט שם למעלה ואבהה בכוכב ...ואבכה לי כל כך והפעם הגדלת לעשות ....כי לא רק שהבאת לי מתנה שלחת לי שם מלמעלה מתנה כל כך נהדרת שלחת לי ...התחלה חדשה .. ועשית שם למעלה עוד משהו קטן עבורי שלחת לי ליום ההולדת ירח מלא גדול ומזהיר אז אם אתה כזה קוסם .... למה לא שלחת לי אותך ???? כי היום מכל הימים אני צריכה אותך פה לידי .... רואה איך ככה בלי שתרגיש הבת הקטנה שלך ..גדלה לה פתאום אתה חסר לי היום

ה מוזה

New member
היי ...אתה שם למעלה

בוא נסגור חשבון ...רק אחד שנותר ככה פתוח כי האמת ששאלתי ושאלתי ..וצעקתי וכעסתי ..וזעקתי ..וכלום אתה פשוט לא מגיב .. אז בוא היום איתי בדין ודברים בוא ותאמר לי ..לא התבלבלת בעטיפה ??? איך זה שהיא נשארה והוא ..ל ?? זה מין חוש הומור שחור ?? כן יודעת .. אמרו לי כבר בעבר "את לא יודעת שאין צדק בעולם " אבל לא צדק אני מחפשת אלוהים .. רק את מידת הרחמים כי הענקת לי ברוב טובך מידה שכזו רק....שאלה קטנה איפה היתה שלך ?? אז בוא ונסגור חשבון פתוח .. כי אני מבטיחה לך ....שאני לעולם לא אפסיק לשאול למה טעית בעטיפה ?... ואיך ייתכן שהיית עיוור ?? איך לא ראית מי פה צריך להיות לצידי ?? וממש לא אכפת לי מה תחשוב .. תגיד כפוית טובה ..תגיד הכל אבל פעם אחת אני רוצה לשמוע ממך תשובה למה התבלבלת בעטיפה ?? תשב שם למעלה ותשתוק שתקת כבר 6 שנים ... לא הגיע הזמן לשבור שתיקה ?? כי אין בי עדיין תשובה ואני מבטיחה ...להמשיך לשאול למה?

למעלה