היי... אההמ.. יש לי שאלה.

היי... אההמ.. יש לי שאלה.

אולי זו שאלה קיצונית מידי, אבל היא די מציקה לי וקשה לפנות לאנשים שמיד אני אכתוב עליהם.. אז פניתי לכאן.. אז אני אתחיל מההתחלה.. אני מאיה, יש לי שלושה אחים גדולים, אחותי הגדולה ביותר, רפלקסולוגית מטפלת. לה יש חבר , שלפני כמה שנים, בזמן שהכרנו אותו, הוציא מהמשפחה שלנו את כל הפן הרוחני, לא הוציא במובן של לקח, אלא הכניס אותנו ליותר מודעות בעניין הזה, וכולנו מאוד מצליחים. אח שלי שאחריה הוא מטפל מוסמך, והוא גם מתקשר עם חוצנים ונעזר בהם, יש לו שמירה מאוד גדולה מהם. לאחות השלישית, שגם היא רפלקסולוגית מטפלת, גם יש חבר, למעשה הם מתחתנים אבל זה בטח לא רלוונטי. בכל מקרה, הוא מתקשר גדול, הוא לא היה קשור לעניין, ובימים הראשונים שהכיר אותה נהפך למתקשר, והיום הוא הרבה יותר מתקדם בעניין. אני עצמי עברתי טיפול בעזרת חוצנים לפני בערך שלושה ימים.. יום.. שלישי בערב.. בכל מקרה.. התגלה שאחותי בת ה-11 מתקשרת בעצמה, אף אחד לא אמור לדעת, אבל אתם לא מכירים אותה אז זה לא משנה.. רציתי לדעת; האם זה בגלל המזל המחורבן שלי?!?!? שאני כ"כ רוצה משהו !!! ואני לא אקבל אותו רק בגלל שאני מחפשת אותו יותר מידי, ואם אני לא אחפש בכלל זה פשוט יבוא??!!?!? או שפשוט.. לא נועדתי לתקשר..? למרות רצוני העז .. אפילו להגיע לדבר עם המדריך הרוחני שלי לא הצלחתי.. אולי זה בגלל הראש המוטרד שלי, שבמקום לנסות להקשיב לאיזה קול פנימי, אני מדמיינת אותו?~!!?!? לעזאזל!!!! סלחו על הביטוי, אבל זה כ"כ מעניין אותי עניין התקשור.. אני רוצה לדעת יותר.. מה אני פשוט צריכה לעזוב את הכל ולחכות שזה יבוא? אני בטוחה שאין שום דרך ללמוד את זה.. צריך את האישור שלהם.. הם כנראה לא זקוקים לי.. נו הייתי צריכה את המונולוג העצמי הזה.. אני כנראה עונה לעצמי על התשובות הכי טוב.. אני אשמח לתגובות בכל מקרה.. תודה רבה. M.

דונלד

New member
מאיה יקרה

אם יכולת לפנות לאחיך-ואת יכולה,אבל מסיבה כלשהיא אינך רוצה-יכולת לקבל הרבה עזרה. אט אט, החוצנים היו פותחים את העין השלישית שלך, ואת היית יכולה לתקשר. את נדמית לי כצעירה,ואנסה לתת לך כמה רעיונות שמתאימים ליכולותיך/גם הכספיות. רעיון 1 - ישנו ספר מבריק ואמיתי שנקרא: להיפתח לתקשור נכתב ע"י: סאנאיה רומן ודואין פקר בהוצאת: מרקם נמצא בחנויות הספרים וגם בסיפריות הציבוריות ! רעיון 2 - שבי או שכבי. עיצמי את עייניך תתרכזי בנשימה-כיצד האוויר נכנס ויוצא-איזור האף כשתחושי שאת מרוכזת/רגועה או מצב המודעות שלך משתנה חישבי "חזק" ושדרי לחוצנים שאת מבקשת שהם יבואו ויפתחו לך את העין השלישית שלך. "אני מאיה, פונה לצוות החוצנים שעובדים עם אחי(שמו).אני רוצה/מבקשת שתפתחו לי את העין השלישית". הישארי בתנוחה שבה את נמצאת למשך כשעה/חצי שעה לפי התחושה. יש לחזור על התהליך לאחר מספר ימים, ושוב ושוב. עד להשגת המטרה. רעיון 3 - פני למדריכים הרוחניים שלך (!) אלו חברייך הטובים ביותר ! הם נמצאים עמך כל הזמן, והם לקחו על עצמם תפקיד-לעזור לך בכל מה שתבקשי מהם !!! הם חכמים נבונים ומלאי אהבה. והם רק מחכים שתצרי אתם קשר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם יתמכו בך ונגמרו לי המילים שיכולות לתאר את הקשר הנפלא והפורה שנוצר בין אדם למדריכיו הרוחניים. שבי על כסא עצמי עיניך התרכזי בנשימה ואמרי בקול כך שתשמעי את עצמך: אני מבקשת מהמדריכים הרוחניים שלי לפתוח את העין השלישית ואת התפיסה העל חושית שלי כך שאוכל לשמוע לראות ולחוש אתכם אמרי זאת 3 פעמים השארי לשבת עם עינים עצומות ותעבירי את מיקוד המודעות לאזור שבין הגבות או לאמצע הראש. נשמי לאזור שבו את ממוקדת. אם את חשה להעביר את המודעות לאזור אחר-עשי זאת. בטחי בעצמך ובתחושותיך ! ופעלי בעל חושי בהתאם להם ! בהצלחה אני ממליץ לך בחום להעזר באחיך ! זה גם יכול לשנות את הקשר בינכם לטובה ולחזק אותו !!! מוסרים לי כאן שאחיך מאוד מאוד אוהב אותך...!

למעלה