היי אודליה! אני פה...

radio101fm

New member
אז ככה-

בעיקרו אילתרתי על בסיס מתכון לגלידה ביתית- אני קונה פרג שנטחן במקום, ומבשלת אותו עם מעט חמאה, מעט חלב, גרירת לימון, סוכר וסוכר וניל, וגם קצת פירורי לחם בנפרד יש להקציף היטב היטב שתי ביצים, ולהוסיף מיכל שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף היטב! משלפים את שתי התערובות בהקצפה ומקפיאים בקופסה
 

radio101fm

New member
אבל!!!! וכאן מגיע אבל גדול-

לא תמיד הגלידה יוצאת רכה, ויש אסכולה חדשה ונפלאה שבמקום הביצים והסוכר פשוט טוחנת פנימה ערימת מרנגים, ואזזה יוצא רך להפליא, אבל כאן יש להיזהר ממתיקות יתר.
 

reina1

New member
אני חושבת שיש מצב לנסות.

לא יודעת כמה קליינטורה תהיה לי בקרב שאר בני הבית אבל כן, אני אנסה. אגב, אמא שלי מוסרת ד"ש לך ולעדי :)
 

reina1

New member
עוד משהו וזה בנוגע לעמוד האינטרנט...

יש מודעות בצד העמוד שרוב הפעמים עולות על החלק האחרון של החלון של "תגובה מהירה". זה ממש מעצבן. אין ל"תפוז" דרך לתקן את העיוון הזה?
 

radio101fm

New member
לגבי ההפרעות בעמוד הפורום אני אשאל את

אריה סופר, שהוא האחראי מטעמנו על אתר האינטרנט
 

reina1

New member
נשמע פצצתי - תודה! :)

הבראוניז יצאו מיוחדות מאוד. השילוב של שוקולד מריר ושמן זית הוא מעניין ומיוחד, שווה נסיון. השמן נותן אפטר-טייסט נקי ואינטנסיבי לשוקולד, במיוחד כששילבתי אותו עם חצי מקל וניל קצוץ דק-דק שהכנסתי לתוך התערובת (בהיעדר תמצית וניל איכותית - לא מתפשרת על חומרי טעם וריח)
 

radio101fm

New member
אני למען האמת דיי הופתעתי כשציינת את הרכיב הש

השמני, ועוד בהקשר לשוקולד....
 

reina1

New member
אבא שלי הציע שימוש בשמן אגוזים...

במקום שמן זית לפעם הבאה. זה יכול לעבוד... וגם הציע שימוש במעט שמן שומשום (מהסוג הכהה שמשמש למוקפצים) כדי להקפיץ את הטעם. ואז אמרתי לו שזה יכול לעבוד אם משתמשים בשוקולד מריר ביותר (מסוג ה BRUT, ב 85% מוצקי קקאו), והקפצה נוספת של טעם עם מעט ג'ינג'ר טרי (בתנאי במשתמשים בשמן נייטרלי כבסיס לשומשום, ולא שמן אגוזים). מיותר לציין שהוא התחלחל. נו, טוב. הוא מצחיק אותי ברצון שלו למתן כל רעיון גסטרונומי חצי-רדיקלי לדבר מיינסטרימי לחלוטין. וזה לא שזה רעיון חדש, יש כבר חברה אליטיסטית שמוכרת שוקולד מריר משולב עם שומשום שחור ג'ינג'ר ו-וואסאבי. הייתי רוצה לנסות את זה. ...כבר אמרתי שאני *חולה* על ג'ינג'ר?
 

radio101fm

New member
הייתי הולכת ביג טיים על שמן האגוזים- נשמע מעו

לה!!! אני לצערי, ככל הריונית שהקיאה את נשמתה ודחפה ג'ינג'ר בכמויות כי מישהו סיפר לה שזה עוזר, מתחלחלת כיום קשות מלשמוע את המילה שאין לומר (ג'ינג'ר)...
 

reina1

New member
ומה עם המילה שאין לומר בצורה הכבושה?

כן, הדבר הורדרד הזה שמגישים לצד הסושי. אני יכולה לאכול את זה ישר מהצנצנת בלי כלום. טוב, אני וחמוצים זה סיפור אהבה ידוע. :)
 
למעלה