היי אודליה! שלום יוני!!! מה נשמע?

reina1

New member
היי אודליה! שלום יוני!!! מה נשמע?

ברכות על המיי-ספייס החדש! אני פה שבוע אחרי הקונגרס מצוננת ומשתעלת שחבל"ז וחם לי חם לי חם לי. כוסאומו המזג אוויר המשוגע הזה... יש ל BALKAN BEAT BOX אלבום חדש! NU-MED אלבום גדול! אז הקונגרס היה סבבה למרות שדרש מקצה שיפורים מבחינת תנאי הריקוד בחוף הדקל (חול על הרחבה והרחבה בשיפוע... כנראה שצריך להיות שיכורים ואז הרחבה היתה מרגישה לי ישרה לגמרי...) ובכל מקרה היה צפוף עד אימה והיה מעצבן משהו ואני מחכה שייצא הDVD עם ההופעות שתוכלי לראות את ההופעה של פאדי היה הורס! וקיבלתי פרס על ההתנדבות שלי בתרגומים עבור הקונגרס. יאאא... צ'ה צ'ה נכון רוקדים רק על ה-2!

reina1

New member
ולפרטים:

ההופעה של ספאניש הארלם אורקסטרה היתה מהממממת! חבל שלא היה מקום לרקוד... סדנא של מוסיקה לטינית עם ג'ימי בוש, ועל זה אמרו the clave is the key to the thing that moves you. סדנא מקסימה של פאדי ושותפתו לריקוד ולהופעה אבי. הרבה טיפים שימושיים בנוגע לטכניקה והובלה. הופעה נפלאה של תמיר סברוב ולאה רוזנטל. לא לשכוח את המדיה נוצ'ה בימי שני בכפר הסטודנטים סלסה קובנית וזה בחינם!!! משעשע משהו לשמוע על שיעור ליידי סטייל לנשים דתיות... מזכיר לי את הסיפור שעדית שותפתי לחדר במלון סיפרה לי על מסיבת סלסה של הסדרניקים שעשו לעצמם (צמדים של גברים, כן?) אינשופלה כמובן בלי לגעת אחד בשני. מה שמתקשר להופעה חמודה ביותר של משה בן לולו ויניב מיכאל שעשו מחופשים לחרדים שמתפתים לצאת בשאלה ולרקוד עם שתי בנות "מופקרות". אה ולא לשכוח את מנת חלקי עם הדרוזי החתיך ביותר שנראה במחוזותינו מאז... בעצם מאז ומעולם. רק בקטע של שטיפת העיניים כמובן (לא שהייתי מתנגדת ליותר מזה), אבל איזה שרירים... אללה הוא אכן אכבר...

reina1

New member
יש לי משהו לומר לגבי הקנדלה עם כל הכבוד...

לא יודעת לגבי מוצ"ש.... ימי שלישי ורביעי מתים.מעט רקדנים מגיעים והמקום אפוף עשן. היה לי נחמד ביום רביעי האחרון שהגעתי (לפני מספר שבועות) אבל הייתי צריכה לשמור את המעיל והתיק שלי בחוץ כדי שלפחות הם לא ירוו מלא עשן סיגריות. הלאה עשן סיגריות!!! רוצים לרקוד ולנשום!

radio101fm

New member
כרגיל זה גם טוב... מה שלום

הורייך המקסימים? הם כל כך נחמדים, נהניתי לפגוש אותם עמדנו באמצע הרחוב ודיברנו ודיברנו ודיברנו...

reina1

New member
בסדר כרגיל...

אבא אופה עוגיות, אמא נותנת לכולם הוראות איך לארגן את החיים ומשגעת אותי... וואו אחלה גרסה של KETAMA לצ'רנגה הבנרה!

למעלה