היי,אולי אתן תוכלו לעזור לי :)

מיוש94

New member
היי,אולי אתן תוכלו לעזור לי :)

הפסקתי לכסוס ציפורניים לפני שנה אבל מאז,בכל פעם שהציפורן טיפה גודלת היא נשברת מאמצע הבסיס,כל פעם בציפורן של אצבע אחרת..ניסיתי לשים מחזק ולקחתי כל מיני תוספי תזונה לפי המלצת רופא(B12 ועכשיו התחלתי לקחת אומגה 3) אבל שום דבר לא עוזר..הציפורניים נשברות שוב ושוב מאמצע הבסיס וזה כואב ואני כבר לא יודעת מה לעשות.... אם למישהי יש המלצות מה לעשות אני מאוד אשמח אם היא תכתוב לי כי אני כבר מיואשת.. תודה

עינב ג ל

New member
טוב עשית שהלכת לרופא

כל מה שהוא המליץ - תעשי. אני מניחה שהוא אמר לך מה לקחת אחרי שעשית בדיקות דם. מעבר לזה - יש בשוק המון מחזקים של המון פירמות. אם תבקשי מהבנות כאן המלצה - תקבלי המלצות שונות ומגוונות. למה? מסתבר שלכל אחת יש מחזק שעובד בשבילה, ולעומת זאת יש מחזקים שלא מזיזים לה... כתבת שניסית מחזק מסויים וזה לא עבד - תנסי אחד אחר. ועוד משהו: תקפידי לשים לפי ההוראות. בפורום אוהבים בעיקר את המחזק של תפוח, את המחזק של סאלי הנסן בצבע זהב ואת המחזק של ניילטק. ועוד דבר: תצפי בסרטונים ביוטיוב ותלמדי איך לשייף את הציפורניים. שיוף הצדדים של הציפורניים מחליש אותן וזו גם יכולה להיות סיבה לזה שהן נשברות.

Dmorrigan

New member
לא יודעת כמה זה יהיה אפקטיבי

גם הציפורניים שלי נשברות כל הזמן, לא מהבסיס אלא מהאמצע התחלתי לקחת תוסף תזונה שמכיל אבץ יש כאלה תוספים, הם בד"כ יעודיים לעור, שיער וציפורניים אני לוקחת את זה רק כמה ימים ככה שאני עדיין לא יכולה לדווח על תוצאות. לגבי מחזק, אולי כדאי לנסות עוד סוגים, ולא להתפשר.. לקנות משהו באמת טוב ומומלץ. אני כרגע משתמשת ב cnd - toughen up ואני חייבת לציין שהן נשברות לעיתים קצת יותר רחוקות.

iefrat

New member
../images/Emo207.gif MERINO COOL אהבה או אכזבה

מרקם מעצבן!!! שכבה ראשונה מיימי ודליל ופיזור ממש לא טוב. בשכבה השניה הכל מסתדר אבל לא מושלם והנה אני יושבת לי ב 11 בלילה ומתלבטת שכבה שלישית כן או לא כן או לא כן או לא? גם המברשת מרגיזה ושערה אחת התקפלה לה פנימה. כל כך רציתי אותו ועכשיו אני אפילו לא מחליטה אם להסתכל על יתרון הגוןן הצבע! אןף אוף אוף

למעלה