היי, אולי תוכלו לעזור לי...

היי, אולי תוכלו לעזור לי...

בעוד שלושה שבועות יש לי בגרות באומנות, ואני מחפשת שם לפרוייקט שלי. קצת קשה לי לחשוב על שם מתאים אז חשבתי אולי לקחת כמה מילים משיר, אבל גם פה נתקעתי. אני מציירת כמה ציורים שמה שמשותף להם זה שהם דברים שצילמתי (פרחים/קשת בענן/עננים/שקדיה), והם צבעוניים ובעצם הצבע שלהם משמח אותי. ככה שהציורים מאוד צבעוניים. בנתיים יש לי רק את True colors, אבל אני רוצה שם בעברית וזה יוצא דיי צולע. יש למישהו אולי רעיון? בבקשה תודה |טמבך|

הנה שתי תמונות

של שניים מהציורים, אולי זה יתן למישהו רעיון לשם (חשוב שהמילה "צבע" תשתלב איכשהו)

שירי אומנות

שירים שאת מוזמנת להציץ במילותיהם: 'תמונה אימפרסיוניסטית'/ערן צור 'תמונה בכחול'/קורין אלאל 'שרה בצבעים'/מופע הארנבות של דוקטור קספר 'פרפרי תעתוע'/ערן צור-הרבהדיבורים על ציורים ותמונות. ציטוטים ואחרים: 'רישומי פחם'- דיסק של מאיר אריאל "שחור על לבן מציירת ציור" מתוך 'החיים שממול'-ברי סחרוף "כמו ציור של דגה"- מתוך 'על הרצפה' של מוניקה סקס "במגרות נרדמו ציורים"- מתוך 'איש קטן בטלוויזיה' של טאטו(לא הרוסיות, הישראלים). "התמונה מטושטשת והצליל לא ברור"- מתוך 'עבדים' של ברי סחרוף. "בוקר אפור באביב שוב משנה את התמונה"- מתוך 'השוטר אזולאי' של אושיק לוי. "כך ציירתי תמונה על הקיר הלבן"-מתוך 'החדר האינטימי שלי' של תערובת אסקוט. "יושב ומסתכל על התמונה מסתכלת עלי"- מתוך 'החדר האינטימי שלי' של תערבות אסקוט. "שני ציירים על החוף"- מתוך 'שלל שרב' של מאיר אריאל. "מציירת תמונה שלי ושלך, צבעים לבנים, שמיים כחולים"-מתוך 'שמיים כחולים' של המשולש. "יושב לו באמבטיה מצייר על הקירות"- מתוך 'בחברה להגנת הטבע'של אריאל זילבר. אומנות או נמות- סתם ציטוט נחמד מקווה שעזרתי

וואוו תודה

פרפרי תעתוע זה הכי בכיוון, הציטוטים עצמם לא מתאימים... אני חורשת בנתיים על האתר mp3, למי שיש עוד רעיונות מוזמן לכתוב לי :)

itoosh2

New member
יש לי שיר..

זה שיר שהמורה שלי ההומו לאומנות לימד אותנו אבל הוא לא בעיברית חחחחח

למעלה