היי, אולי תוכלו לעזור לי...

• פותח הנושא Y H
  • פורסם בתאריך

Y H

New member
היי, אולי תוכלו לעזור לי...

אני מעונינת לקנות לחבר שלי נגן MP3 ואני לא ממש מבינה בתחום.... סכום השקעה מקסימלי - 500 ש"ח. עברתי באופיס דיפו והמוכר שם אמר לי על דברים שהם המינימום ולא כדאי לי להתפשר על פחות: *רדיו מובנה *מראה שמות של תיקיות *טייפ מנהלים *סוללה לעשר שעות עכשיו אני כמובן מעונינת שיהיה כמה שיותר מקום, אז אני חושבת ללכת על הג'יגה. אבל אני כל כך מתלבטת, יש כ"כ הרבה חברות שאני בכלל לא מכירה אף שם... בדקתי בהום סנטר את הנגן שיש להם במבצע, והמוכר אמר לי שהטייפ מנהלים הוא ל7 שעות, וזה נראה לי ממש לא הגיוני.... אז אני כבר לא יודעת עם להסתמך על מוכרים... בקיצור... אני רוצה איזשהי הכוונה מינימלית- מה התכונות שצריכות להיות לנגן בסביבות המחיר שאני רוצה להשקיע, ואם כדאי לי לרכוש דרך האינטרנט?? ואיזה חברה מומלצת... זהו... (נראה לי) אני מודה לכל מי שיכול לעזור לי טיפה...

matke

New member
500 שקל לג'יגה זה מעט....

אולי אפשר סאנדיסק של ג'יגה אבל זה חורג מהתקציב שלך.. אני מציע שתתפשרי על זכרון ותקני לו סאנדיסק 512 מגה..

יאיר B

New member
קצת בעיה עם הסכום / קיבולת

באופן כללי, מה העובד באופיס אמר לך - זה נכון. רדיו מבונה עדיף על רדיו באוזניות. טיפ מנהלים זה עניין של שיקול וסוללה ל-10 שעות זה נראה מעט (יש נגנים עם יותר). הבעיה היא שאין שום נגן טוב של 1GB בסכום של 500 ש"ח. יש רק נגנים ג'נריים (השחור המגניב שרואים הרבה בפומביות ודומים לו). הפורום לא ממליץ עליהם - האיכות שלהם לא משהו... ההצעה היא לרדת ל-512MB. שם יש דברים טובים יותר ב-500 ש"ח. בדף שקישרתי אליו למטה תוכלי לראות את שני הסאנדיסקים - הם נגנים יחסית טובים והם נמצאים בסכום שאת מוכנה להשקיע. ההבדל ביניהם זה שלסנסה יש אפשרות לכרטיס זיכרון (לא שימושי אין בין כזה פנוי בבית, הם יקרים) ואין לו הקלטה. אם ההקלטה חשובה, מציע את הרגיל (הראשון בדף) אבל קחי בחשבון שהוא לא מצטיין בהקלטה. באם תחליטי לקנות ג'נרי בכל זאת (למרות האזהרות) - קני איזה שתרצי כי כולם בעצם אותו דבר (רק תבדקי שאכן יש לו רדיו מובנה).

Y H

New member
אני עדיין מבולבלת ../images/Emo8.gif

אבל תודה בכל זאת!

Y H

New member
עכשיו אחרי שקראתי קצת

כל מה שכתבתם על נגני מדבקה ונפל לי האסימון על מה מדובר... אני ממש מבואסת!!! אין לי מאיפה להשקיע יותר... לא רוצה לקנות לחבר שלי זבל... אוף! אם הייתי יודעת שזה ככה הייתי חושבת על מתנה אחרת

יאיר B

New member
שני אפשרויות:

1. אפשר להתפשר על 512MB. זה לא כל כך מעט כמו שזה נשמע. 2. אפשר לחשוב על משהו אחר. ב-500 ש"ח ניתן לקנות הרבה דברים אחרים ונחמדים לא פחות מנגן
.

Y H

New member
האמת היא

שנגן זה פשוט המתנה המושלמת בשבילו... (אחרי תקרית לא נעימה עם הדיסקמן שלו) סביר להניח שאיזשהי התפשרות תהיה פה... אם אתה מבין את כוונתי

למעלה