היי אולל... חחח.. אמממ.. תגידו מאיפה אפשר להוריד את la pared??? אני ממש רוצה ת'שיר!
P pringles1 New member 18/5/05 #1 היי אולל... חחח.. אמממ.. תגידו מאיפה אפשר להוריד את la pared??? אני ממש רוצה ת'שיר!
1 12ShakirA12 New member 18/5/05 #3 אוי זה מה שאני מחפשת כבר המון זמן חחח עדיין לא מצאתי.. אני עובדת על זה.. הדבר היחידי שעלה לי לראש.. זמני להקליט את השיר למחשב.. וזהו.. הכי פשוט אבל יצא לי איכות גרועה.. אז.. זאת רק המלצה זמנית חחחח
אוי זה מה שאני מחפשת כבר המון זמן חחח עדיין לא מצאתי.. אני עובדת על זה.. הדבר היחידי שעלה לי לראש.. זמני להקליט את השיר למחשב.. וזהו.. הכי פשוט אבל יצא לי איכות גרועה.. אז.. זאת רק המלצה זמנית חחחח
1 12ShakirA12 New member 19/5/05 #5 ../images/Emo45.gif גם ככה את הולכת לקנות את הדיסק ברגע שהוא יצא, לא ככה
G Green Day 1 New member 20/5/05 #6 חבר'ססס!! תפתחו את ה מדיה במחשב ומה יש שם? את שאקירה כמובןןןןן =) מאגנייייייייב =) יש שם כל השירים שלה אבל הכי מעצבן זה, שהם רק חצי שיר... קיצר, יש שם את כ ל השירים שלה ורמיקסים =)
חבר'ססס!! תפתחו את ה מדיה במחשב ומה יש שם? את שאקירה כמובןןןןן =) מאגנייייייייב =) יש שם כל השירים שלה אבל הכי מעצבן זה, שהם רק חצי שיר... קיצר, יש שם את כ ל השירים שלה ורמיקסים =)