היי אופירה שאלה

סלעית28

New member
מתי הירידה תגיע?

היי, אני ממש דואגת... עשיתי את הניתוח בתאריך 30.11, במשקל של 92 ...(עשיתי בפרטי), ירדתי איזה 5 קילו בתקופה של המיצים והכלכלה הריקה אך עליתי אותם אחכ כשהתחלתי לאכול רגיל... כל שבועיים אני סוגרת כי ממש חשוב לי לרדת במשקל, עכשיו אני סגורה על 11 ועד לפני יומיים לא הצלחתי לאכול פרור... ממש ביס ואני לגמרי מלאה ומקיאה, הדבר היחיד שעבר זה שתיה. ובאמת התחלתי לרדת... עכשיו אני שוקלת 84. ביומיים האחרונים אני מצליחה לאכול קצת, אולי היא התרחבה או שיש בעיה? קבעתי שוב סגירה כי אני לא רוצה לאכול ולעלות, חשוב לי מאוד לרדת. מתי אני אראה את הירידה הדרסטית?

קוביd1

New member
סלעית 28

אני קורא את מה שכתבת שאת סוגרת כל שבועיים , זה מרתיח אותי מי הרופא שעושה את זה ,את ממהרת לרדת חשוב לך לרדת אז אני אומר לך את אולי תרדי במשקל ,וזה גם לא בטוח ,כי הגוף מגן על עצמו בפני נזקים אני מבטיח לך שבסגירות כאלה תכופות הטבעת תחליק לך ואת תקללי את הרגע שבו החלטת לסגור כל שבועיים
את פוגעת בבריאות שלך אולי תיהי רזה אבל רזה וחולה יהיו חסרים לך ויטמינים השיער ינשור לך יגרמו לך נזקים נוירולוגים הציפורניים יתפוררו לך ,ואני לא נביא זעם ,אני רק מזהיר אותך.
כנראה שלא הכנת שעורי בית לפני הניתוח ,איל הוקוס פוקוס לא תרדי בתקופה קצרה מה שעלית במשך שנים
תפסיקי עם השטויות האלה ואת יכולה להגיב ולכתוב מה שבא לך ,אני את שלי אמרתי ,ומה שאני אומר זה מניסיון של מעל 12 שנה בפורום ,ראיתי כאלה כמוך שרצו לרדת במשקל במהירות ואחרי זה הצטערו
קחי את הזמן תרדי לאט לאט במשקל אף אחד לא רודף אחריך

קובי

אופירA

New member
מנהל
בת כמה את? בת 99?

יש לך רק שנה אחת לחיות?

או שאת צעירה יותר, אבל אינך רוצה לרזות אלא לכמה שנים ספורות, ואח"כ להשמין יותר מ-100 קילו?

כך או כך - אנו כאן בפורום לא עוזרים להגיע למטרות הזויות אלו.

סגירה של טבעת אינה פרמננטית. זה לא חגורה שכרוכה במהודק על צינור בטון. זו טבעת סיליקון שכרוכה על קיבה שרירית. שרירים הם דבר דינמי, ומושפעים מהורמונים וכל מיני דברים, ולפני הקיבה יש וושט - בקיצור, אי אפשר לשלוט על השינויים בשרירי הקיבה ובתנועתיות מערכת העיכול והאינטרקציה שלה עם הטבעת במדויק.

ככל שאת סוגרת את הטבעת יותר הרמטית, כך יש סיכוי יותר גבוה שתחבלי אנושות בקיבה ובטבעת.
אם את לא רוצה לאכול בכלל, רק להקיא - אז אל תבקשי את עזרתי. אני לא מלמדת איך לפתח בולמיה.
אין בשום מקום נביאים שיודעים מתי תראי ירידה ואיזו. מי שאומר לך שהוא יודע - משקר לך. אל תאמיני לו.

אם את רוצה ללמוד את הכללים שלפיהם יורדים במשקל בבריאות באמצעות אכילה נכונה, ומונעים קלקול גרוע יותר של חילוף החומרים (שבגללו הגעת למשקל 92, ותגיעי שוב לשם גם בעתיד אם תתעקשי לקלקל עוד ועוד את חילוף החומרים שלך ע"י צום והקאות, מה שיביא אותך בהמשך החיים גם להרבה יותר מ-92 קילו כאשר כבר לא תוכלי לצום) - את מוזמנת לשאול איך לעשות זאת, בצורה מסודרת.
אבל אין לי שום ידיעה מתי תרדי וכמה. זה תלוי בהמון גורמים - גיל, גובה, היסטוריית השמנה, גנטיקה, סוגי מאכלים וצירופיהם, צורת וזמני אכילה, הרגלי אכילה, מצב הורמונלי, מצבי רוח, כמה טרגדיה כבר התרחשה בחילוף החומרים הפרטי שלך עד כה, פעילות גופנית, קצב פיזי אישי ועוד המון המון עניינים.

אני סגרתי 7 פעמים בשנה הראשונה, ועד שלא היתה הגבלה טובה אחרי כמה חודשים, לא ירדתי במשקל יותר מ-5 קילו. כשהיתה הגבלה טובה (שאכלתי מעט, אבל לא פירורים ולא עם הקאות) התחילה האצה בקצב הירידה לכמה חודשים. בהמשך החודשים הואט קצב הירידה ככל שעודף המשקל היה קטן יותר.

תהיי בריאה.

סלעית7

New member
היי אופירה שאלה

שלוםם שוחחנו בטל הייתי 5 ימים אחרי הניתוח שיתבצע ב28 ל3 שכיום אני כבר 3 שבועות אחרי אז יתייעצתי איתך מה כדי לאכול וכול... אחרי שבוע מהניתוח ירדתי 3 וחצי קילו והיום עדין לא יצא לי לישקל ואני מאמינה שיש עוד ירידה . עכשיו כיום אני כבר אוכלת פירה מעדנים דג רך קציצות מרוסקות אורז פיתית או קרקרים עכשיו מה שקורה זה שב3 הימים האחרונים כמו תמיד אני אוכלת לאט לועסת טוב אבל אני מרגישה שזה ניתקע אז אני משתדלת לנשום טוב לקום ללכת קצת בבית עד שזה מחליק עכשיו הסגירה ב7 ל5 מה יקרה עכשיו שהוא יסוגר ד"ר אבינוח כ5 ס"ס ?ועם מישהו יודע למה זה קורה השמח לתשובה .

קוביd1

New member
סלעית 7

יש לך הגבלה ויש ירידה במשקל ,לפי דעתי צריך להשאיר את המצב כמו שהוא עכשיו ,לא חייבים לסגור ,את הסגירות אפשר להשאיר לזמן שיש עלייה בנפח הארוחות או הפסקה בירידה במשקל ,הסגירות החודשיות לא תורה שניתנה בהר סיני

קובי

אופירA

New member
מנהל
עד 7 למאי יש עוד 19 יום

בזמן הזה תמשיכי לאכול את כל המאכלים, תתנסי בכל סוגי המאכלים, ותלמדי מה קורה. אם יש תקיעה תשתי מים לפני אכילת מוצק.
יש לך הגבלה מסוימת. צריך להמשיך ללמוד ולהכיר אותה.
כמו כן תישקלי כעת, ותישקלי בעוד שבוע וגם בעוד שבועיים (כמה ימים לפני הסגירה הראשונה).

אם במשך 19 הימים הבאים המצב דומה למה שקורה היום, אבל לא ירדת במשקל יותר מ-6 קילו, אז תלכי לסגור רק 3.5 או 4CC, ותשתי 4 כוסות מים אחרי הסגירה (ארבע כוסות. לא טעיתי!), לפני שאת הולכת הביתה, ותוודאי שהם עברו חלק לגמרי. אם לא עברו חלק, אז שהרופא יפתח במקום 1CC.

אם ירדת מעל 6 קילו, לכי לביקורת ולצילום אבל חכי בינתיים עם הסגירה, או שתסגרי רק 2CC.
ד"ר אבינוח או הרופאים האחרים בצוות שלו ינסו לשכנע אותך לסגור יותר, אבל הם לא יכולים להכריח אותך אם את מתעקשת ואומרת כמה את רוצה שיסגרו.
ולכן כדאי לך מאוד לשמוע לעצה שלי, כי היא מניסיון רב מאוד מאוד מאוד מאוד.
(וזאת אם אינך רוצה לחזור לפורום אחרי הסגירה, ולשאול מה לעשות כיוון שהסגירה קיצונית מידי... כמו שקרה לרבים רבים שלא האמינו לניסיון שלנו).

סלעית7

New member
תודה על התשובה קובי ואופירה המקסימים

קראתי מה שעניתם לי ובע"ה בימים הקרובים השקל בקופת החולים ואז עדה מה לעשות ביום הסגירה הראשונה ב7 ל5 אוליי יהיה עדיף על 3 סיסי אבל נחליט רק אחרי השקילה בימים הקרובים ויום לפני הסגיר השקל שוב . תודה לשניכם על המענה אתם מחממים את ה<3 .

אופירA

New member
מנהל
|שרשור קודם

למעלה