היי אותו סיפור תקשיבו:

• פותח הנושא trim
  • פורסם בתאריך

trim

New member
היי אותו סיפור תקשיבו:

ככה יש איזה בחור אחד בכיתה שלי שבהתחלה הוא יצא אם בת אחרת וזה הייה o.k vo bhprsu (בחופשת קיץ) ועכשיו הוא כל הזמן מסתכל עלי וממש לא בא לי עליו. ועוד דבר יש איזה אלף בנות בבית ספר שלנו שנראות מעולה ומזה קצת בנים שווים . כל הבנות שהם בסדר הם כבר אם מישהו משם. ואני נישארתי בלי כי עד לפני שנה הייה לי חבר להרבה זמן ועוד לפני זה הייה לי חבר למלא זמן וגם אחרי זה כל פעם היו לי חברים שלא מהבית ספר ועכשיו רק הקרציה הזה כל הזמן מסתכל עלי וה הכי מלחיץ בעולם ואני לא יודעת מה לעשות וגם די משעמם לי שם בגלל זה כי כל החברות שלי בזוג ואני לא יודעת מה לעשות.

*STARSHINE

New member
גם לקרציות יש רגשות. בכלל..

אסור להתייחס ככה לבעלי חיים. באמת נורא נורא חבל לי שבמדינת ישראל יש עדיין אנשים שלא יודעים לכבד את הנשמה שבגוף החי. באמת חבל. נצטרך לדבר עם ההורים. (לקרוא בקול מורתי. אני מצטער/ת שאין לי עצה.. פשוט אני שקוע עמוק יותר מדי בלשמוע את הדיסק של האירוויזיון.. דיווה!)

תשובה ל"היי אותו סיפור":

אני ממש מבינה אותך! אצלנו באשקלון בשיכבה שלי יש מלא בנות ממש קוסיות אבל מעט בנים ובנים בחטיבות אחרות הם לא משהו... למזלי אני חברה של הילד הכי חתיך בשיכבה!!! אבל ניראה לי שזה כבר הולך לכיוון הסוף! וכפי שאת רואה גם לי יש סיבות להיות מעוצבנת... אבל זה קשור באיזה כיתה את, בת כמה, ואם הזדיינת או היצתרפתת עם מישהו. למשל אני, בכיתה ז´ בת 13! וכמובן הצתרפתתי עם מישהו כבר, מה שמעלה לך את המוניטין... אבל אני קרובה לזיון עם החבר שלי, רק אני מקווה שזה לא יגמר ליפני זה... אז אם את רוצה אנחנו יכולות להיות בקשר די טוב ולספר אחת לשניה על השיבה ועל הבעיות שלנו. אז תשיגי אותי ב:[email protected]!!! ואני מחכה לתשובה!!!!

למעלה