היי, אז ככה:

היי, אז ככה:

יש לי כמה שאלות אני רוצה להבחן בפסיכומטרי של פברואר 2002 (לא עושה קורס) 1. ידידה שלי הביאה לי ספרים מקורס שהיא עשתה לפני שנה שנתיים (כתוב על הספרים 2000). אפשר לסמוך על הספרים האלה? זאת אומרת.. מוסיפים נושאים חדשים כל פעם או שזה תמיד אותו חומר? הספרים שיש בחנויות נורא יקרים! משהו כמו 300 שקל! 2. אני לקוי שמיעה, אז ממה שהבנתי אני זכאי לתוספת זמן בפסיכומטרי זה נכון? בכמה זמן מדובר? והאם זו תוספת בנפרד לכל חלק של הבחינה? 3. כמה זמן מראש צריך לשלם ולשלוח את ערכת ההרשמה וכמה זה עולה? מה הזמן המינימלי שאפשר להרשם לבחינה מראש? והכי חשוב... אם הוסיפו חומר... אולי הורידו חומר אחר ? ? ?

psymaster

New member
לשאלותיך:

נכון נוספו נושאים חדשים - אנליטית וסדרות (הם לא כבדים) וכדאי לעיין בספרים מעודכנים. כמו כן לא ירדו נושאים מיוחדים (מה לעשות) לגבי שאר שאלותיך - התשובות באתר

harisson

New member
יש לי הצעה בשבילך...

היי! רצוי באמת להשתמש בספרים מעודכנים, למרות שישנה זהות גבוהה בי ספר מלפני שנתיים לספר עדכני. אם אתה מעוניין בספר עדכני, יש לי מספר ספרי של שנת 2001, ואני מעוניין למכור אותם. אני מוכן למכור לך אותם בזול בהרבה ממחירם בחנות. אני חייב לציין שבכל הספרים הקפתי את כל האפשרויות ומחקתי, כך שעל כל האותיות יש סימן מחיקה - בצורה זו לא ניתן לדעת ע"פ סימן מחיקה מהי התשובה לשאלה (אחרת - הספר לא שווה). לפרטים נוספים שלח לי אי מייל לכתובת: [email protected] ביי נ.ב. יש לי את הספרים: אנקורי, היי קיו, מכון שחר, ו"פסיכומטרי מכל הבחינות" הכולל 6 בחינות אמיתיות (מומלץ מאוד!).

עמית_

New member
אם אני לא טועה

הבחינות בתנאים מיוחדים מתנהלים רק בשני מועדים בשנה. קח זאת בחשבון.

למעלה