היי...אז....סאמרלנד!

Good Insanity

New member
היי...אז....סאמרלנד!../images/Emo42.gif

הייי כולם!אני פשוט אוהבת את הסדרה הזאתי!יש בה פשוט הכול: ים, גלים, שמש וכיף אחד גדול!איך אפשר שלא לקנא בהם?!(ואני דורשת אחוזים על יחצ"נות!) בכל מקרה בהשראה מהסדרה כמה שאלות קשורות ולא קשורות: אתם חושבים שזה באמת עד כדי כך מוקדם לאבד את הבתולים בגיל 17, כמו בריידן? ואם זה נכון לשחק ברגשות של מישהו כדי לגרום לאחר לקנא ולהשיג מה שאתה רוצה? ומישהו בכלל עוד מאמין בקטע הזה של ה"אחד והיחיד"? ומה רע כ"כ להתפרע קצת לפעמים?תמיד צריך להיות מתורבתים כ"כ?? אה בקשר לשאלה הלא קשורה...איפה אני יכולה למצוא רשימת שירים שהושמעו בסדרה? או שיש פסקול? טנקס

יא אהבתי את השאלות ../images/Emo9.gif

אני לא חושבת שלאבד את הבתולין בגיל 17 זה מוקדם, אבל שוב- זה תלוי במידת הבגרות של אותו אדם, ואם הוא מרגיש מוכן- שיהנה
[וישמור על עצמו!] זה ממש לא נכון לשחק ברגשות של אנשים, זה פשוט רוע
ומה שהוא עשה לקלי [אני בטוחה שנראה אותה גם בפרקים הבאים], זה פשוט לגרום לה לפתח ציפיות.. היי, אולי בסוף הוא יהיה איתה
אני בטוחה שיש עוד המון אנשים שמאמינים בקטע של "האחד והיחיד", תמימות זה דבר יפה, אופטימיות אפילו יותר
זה לא רע, אני הסתכלתי על ג'וני מורח לאווה תותים על הפרצוף וקינאתי, אז אם רע זה טוב, גם אני רוצה
ורשימת השירים תוכלי למצוא כאן [זה כל הפרקים וכל השירים שהיו בכל פרק], רשימת השירים של הפרק שהיה היום היא:
"Chills" by Ben Lee, Hey You, Yes You "It's Good to Be in Love" by Frou Frou, Details "Summer's Gone" by Jeremy Kay, "I Wonder" by Julie Wood, "States" by Michael Meanwhile, "Mas Y Mas (Crash Push)" by Robi Draco Rosa, Mad Love "Various Disgraces" by The Blam, "Selling Out" by The Fuzz, "Legal High" by The Mooney Suzuki, Alive & Amplified "Nothing Lasts Forever" by Waz, Mine To Remember E.P.​
ולסיום- ברוכה הבאה, מקווה שתהני פה

yotaml

New member
מה שגם כזה מצחיק...שבריידן

אמר לג'וני לג'יי שהוא בן 17 ועדיין בתול!!!...סוף העולם, הרי צריך לאבד את הבתולים בגיל 13 לא?...חחח

yotaml

New member
מה שגם כזה מצחיק...שבריידן

אמר לג'וני לג'יי שהוא בן 17 ועדיין בתול!!!...סוף העולם, הרי צריך לאבד את הבתולים בגיל 13 לא?...חחח

yotaml

New member
סליחה על הדאבל הודעה...

הדף היה: הייתה תקלה נסה שנית, ניסיתי וזה מה שיצא...

למעלה