היי. אז צריך יעוץ איזה דיסקים לקנות

mysterious V

New member
היי. אז צריך יעוץ איזה דיסקים לקנות

יש לי כבר את: - Queen 2 - A Night At The Opera - Jazz - האוסף המשולש של האוספים (צבע כסף) - Live Killers ו- Made In Heaven ביחד עכשיו, אני נוטה לרצות לקנות את: - Queen - A Day At The Races - Sheer Heart Attack את News Of The World שמעתי,ולא אהבתי בכלל, אז אני לא רוצה לקנות אותו. גם את Flesh Gordon אני לא נלהב לקנות, אבל לא שמעתי, אז אני לא יודע. אז אני רוצה לשאול את דעתכם מה כדאי לי לקנות קודם, ומה דעתכם על בדיסקים שאני לא יודע איך הם: - The Game - Hot Space - The Works - A Kind Of Magic - The Miracle - Innuedo כל שאר הדיסקים האלה אני לא ממש מכיר, מה הם? Flash Gordon (Original Soundtrack), 1980 The Complete Works, 1985 - boxed set Live Magic, 1986 The Miracle, 1989 At The Beeb, 1989 Innuendo, 1991 The 12" Collection, 1992 Greatest Karaoke Hits, 1996 - Japan only Queen Rocks, 1997 The Eye, 1998 - CD-ROM game עזרו לי להחליט בבקשה. תודה רבה.

rainbow 1974

New member
לפי דעתי כדאי לך לקנות את

A Kind Of Magic הוא היה אלבום נורא מצליח.

I n n u e n d o

New member
הממ

Flash gordon - פס קול של הסרט פלאשגורדון כל השאר זה דיסקים נורא נחמדים אבל אני באמת ממליצה על Innuendo הדיסק האחרון שהם הקליטו ביחד ודיסק מצויין.

I n n u e n d o

New member
כל מה שיש לי להגיד

שזה דיסק מצויין ואם את/ה מוצא/ת בארץ דיסק כזה את/ה צריכ/ה לחטוף את זה כי אין הרבה כאלה בארץ

mysterious V

New member
באמת?

דווקא ראיתי מלא זמן את sheer heart attack עומדלו, בלי שאף אחד יקנה.

I n n u e n d o

New member
כנראה בגלל שאנשים

חושבים שאין בארץ אני אומרת לך לקח לי שנה למצוא בארץ בסוף חברים הביאו לי מחיפה..

natali24

New member
ללא ספק - INNUENDO

לטעמי, אחד המעולים מהעשור השני לפעילותם. גם SHEER HEART איכותי, אם אתה יותר "נמשך" לתקופה הראשונה שלהם.

FreddieMercury

New member
אז ככה.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על קווין הראשון. גם נדיר למדי, וגם איכותי מאוד. המשחק: מעולה!!!! עשרה שירים, וכל אחד פוגע בול. מרחב חם: תתרחק מהזבל הזה כמו מאש. העבודות: דיסק מדהים. סוג של קסם: לא רע. לא אחיד ברמה שלו, אבל סביר. הנס: אלבום תותחי. מילה פוגעת: שירת הברבור. וברבורים שרים יפה.

michalQ

New member
מילה פוגעת? איזה אלבום זה?

והפעם באנגלית בבקשה.:] והוט ספייס- הוא לא השיא שלהם אבל גם לא כזה גרוע. אבל איש איש ודעתו.

Teo Toriatt

New member
למה אתה מתרגם?

לתרגם את שמות האלבומים חוטא לשם האמיתי שלו ולדעתי את Innuendo תרגמת לא נכון - הפירוש שמכוון אליו הוא "רמיזה" שהיא אחד הפירושים לשם וזה גם הפירוש ההגיוני לאלבום הרומז לסוף הלהקה.... ואלמנט המסיכות המופיע בו ובקליפים שלו למכביר.

FreddieMercury

New member
משתי סיבות.

א) אין לי חיים. ב) יש לי עוד פחות כוח להעביר כל הזמן בין אנגלית לעברית, ואני לא מתכוון לכתוב עם הקאפס לוק דלוק כל הזמן. הסתכלתי במילון שלי, ואצלי התרגום היה מילה פוגעת. אבל יכול להיות שגם רמיזה הופיע שם. לא הסתכלתי לעומק.

natali24

New member
LOL../images/Emo24.gif

אגב, אני חושבת שבהקשר של השיר, "רמיזה" יותר מתאים לתרגום מאשר "מילה פוגעת" יש חיים...יש....

FreddieMercury

New member
אני מניח

שאם רמיזה הוא תרגום אפשרי, אז הוא מתאים יותר. פשוט לא בדקתי יותר מדי. אגב, בשיר עצמו פרדי אומר Don't take offence at my innuendo, אז גם מילה פוגעת יכול להתאים...

Teo Toriatt

New member
אין לך כוח

לעבור בין עברית לאנגלית (שתי אצבעות על המקלדת) אבל יש לך כוח לפתוח מילון ולחפש.... באמת אין לך חיים :)

FreddieMercury

New member
כמה דברים.

א) כבר אמרתי שאין לי חיים. ב) זה הרבה יותר מעצבן לעבור כל הזמן בין אנגלית לעברית. ואת החיפוש במילון עשיתי לפני כמה חודשים טובים.

rainbow 1974

New member
חחחח

לי הרבה יותר מעצבן לעבור מעברית לאנגלית כי הפעלתי את המקשים הדביקים במקלדת לפני כמה זמן ואני לא יודעת איך לתקן את זה...

למעלה