היי איה וכולם

היי איה וכולם

היות ואני כותבת יומן בעצמי ראיתי את הפורום. מרגישה קצת בורה, אבל הייתי מאוד רוצה לדעת מה זה בלוג וככה אוכל להשתתף בפורום. ערב טוב לכולם

xero1

New member
>>

אני מאוד חלש בלהסביר את עצמי, גם אני אני אנסה, לא ניראה לי שמישהו יבין מזה משהו, נשאיר את זה למקצוענים. בנתיים; איה, אולי כבר יש את זה ואני לא מודע לכך, אך אם לא, התואילי לעשות טאג-ליין להודעה שבא יש הסבר מפורט על מה הוא בלוג ומה הוא יומן אישי, ומה ההבדל בניהם. ניראה לי שאורן*כוכבית* הסביר את זה טוב מאוד בראשית הפורום. וגם, וואי, כמה כותבים על כולם פה בעיתונים :) ורק אני... :\

איה@

New member
ירח מול השמש ../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה

לא נשאר לי מקום לפרח שאני נותנת לכל המצטרפים החדשים בכותרת אז הנה קבלי אותו כאן ברוכה הבאה
והנה ההסבר: בלוג ו/או יומן - הוא אתר אישי, כותבים בו בדיוק כמו שכותבים ביומן אישי שהוא נייר ועפרון. ההבדל בין המונחים הוא: בלוג - מספר על חוויות מהרשת ומביא קישורים לאתרים, תמונות וכו´ יומן - כמו יומן רגיל, סיפורים אישיים ועוד. מאיזה גיל את כותבת יומן? אם תרצי לבנות לעצמך אתר נוכל להדריך אותך. את בהחלט מוזמנת להצטרף לפורום ולדיונים כאן
ככותבת יומן בטוח שיש לה מה להגיד.
איה.

איה

תודה. הייתי מאוד שמחה שמישהו יסביר לי איך פותחים אתר ויומן משלי. יש לי כל כך הרבה דברים להגיד ולכתוב ולא אכפת לי שגם אתם תהיו חלק מזה. בתודה

למעלה