היי איזה כיף!!!!!!!!!!!!!

היי איזה כיף!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף יש לי אפשרות לצלם ת'עבודות שלי ולשתף אותכם החדוות היצירה, (שנמשכת בדרך כלל עד לפנות בוקר...) אז הנה תליון נחמד שהכנתי, עליו הדבקתי פרח שסביבו יש פימו שקוף- שגם לא יצא כל כך שקוף וגם נסדק משום מה...

nulichi

New member
שני התליונים יפים, אוהבת מאוד את

הצבעים של הראשון.

פינקי 1

New member
בשעה טובה על המצלמה והתליונים

יפיפיים אהבתי מאוד את השחור לבן

תמי שבט

New member
שניהם יפים אבל אני דווקא מעדיפה

את הראשון. הוא מיוחד והצבעים יפים.

חם וטרי מהתנור...

שני תליונים באותו סיגנון, בתוספת חרוז תואם. אשמח לשמוע את דעתכם- ואפרופו הדיון על התגובות- אשמח לבקורת בונה, כי מי יכול לתת בקורת בונה אם לא המומחים...

milat1

New member
אוהבת את תליוני הטאפט

בטכסטורות וצורתם. לדעתי מבחינת הצבעוניות, אף כי זה דבר אישי, יש מקום לחקור עוד כיוונים ושילובים.

zviagil

New member
תגובה

אינני מחשיבה עצמי למומחית אך זו התרשמותי: 1. מבחינת צבעוניות בשני התליונים הצבעוניות נעימה לעין. 2. טכסטורה מעניינת בשניהם. 3. גימור - יש קצת בעיה בגימור - הפס סביב התליונים לא ישר לכל האורך, יש קצת גליות וזה פוגע בפיניש אם את שואפת להצגת עבודה מקצועית. 4. לטעמי חסר חרוז נוסף בצבע שונה וחלק, לדוגמא זהב, ברונזה, כחול, שיכול לתת מימד נוסף לתליון. מקווה שנתתי חומר למחשבה. צביה

קודם כל תודה על המחמאות אני ../images/Emo9.gif

צביה את ממש צודקת בקשר לגימור, לצערי ראיתי את זה רק אחרי האפיה- קצת מאוחר מידי...

TaniaP

New member
Frankly my dear..... x

I love all of them, but the last two (kaleidoscope) are my favorite, nice colors, good contrast and elegant form

טניה תודה על המחמאה, אבל זה לא

קליידוסקופ אלא שיטה של דונה קאטו להפוך גליל למשטח, כאן ראיתי שקראו לזה טאפט...

ƒan†a

New member
יצא לך ממש מקסים ../images/Emo13.gif

השקוף יצא ממש שקוף(אני לא יודעת על מה את מדברת חחח)הלוואי ולי יצא ככה. ו-2 התיליונים האחרונים ממש מיוחדים...

hoch

New member
תתחדשי על המצלמה. זה ממש משדרג

את הכיף, והתליונים יפהפיים, במיוחד הראשון. שילוב צבעים מיוחד ויפה.

למעלה