היי אייל, שאלה לי אליך

היי אייל, שאלה לי אליך

בתקוה שתבוא על פתרונה. אני לא גולשת בצאטים כמעט בכלל אפשר לאמר לעולם לא. לכל מקום אני מצליחה להכנס כל האתרים, כל הנקודם הכל בכל מכל. לצאטים של תפוז כלוםםםםםםםםםם. כלומר נכנסת ונתקעת בלובי חחחחחחחחחחחחחה. יכול להיות שמישהו חוסם אותי במודע? האם יתחולל לי אי פעם נס? חחחחחה מצפה לתשובה. יונית

eYaL

New member
היי...

אפשר לקבל קצת יותר מידע..? איפה בדיוק הבעיה,מה את מנסה לעשות ,ובאיזה דפדפן את משתמשת. eYaL

אייל, אז ככה

אני משתמשת ב- INTERNET אני משתמשת ב-internet explorer שוב אני נכנסת ונתקעת בלובי או מקסימום במקרה הכי טוב, נכנסת לחדר שלושים וכלום לא זז. כלומר נתקע כל הזמן. לא יודעת אם תצליח לעזור, אולי יש עומסים כגולשת אינטרנט זהב, כך שמעתי שיש חברות אינטרנט שהם עושים מנויים ללא הגבלה ואז נוצר עומד וקשה לגלוש. אם שמעת על דבר כזה גם אשמח אם תיידע אותי. דרך אגב, פעם ראשונה שאני כאן, ואני רוצה לציין שזה עושה רושם של ``כל הכבוד מנהל פורום תמיכה טכנית`` באמת, עברתי על תשובות שלך וזה ממש עזרה אמיתית, כל כך משתדל, כל הכבוד. יונית

eYaL

New member
חסר קצת.. :)

אקספלורר זה דיי ברור.. :) איזו גירסא ? אבל בכל אופן..הבעיה הזו מוכרת,וזה קורה כשהקשר עם השרת נפסק. זה תלוי בספק שלך,ציינת שזה אינטרנט זהב,אז תצטרכי לבדוק מולם את האפשרויות על מנת לסדר את זה.יכול מאוד להיות שיש עוד שרתים שלהם באיזור חיוג שלך שאליהם תוכלי להתחבר. לילה טוב...... eYaL

זהו הבנתי

מה לילה טוב, אולי יש לי עוד שאלות? חחחחחחחחחה תודה ממש תודה הבנתי, ותארתי לי, אינטרנט זהב, עושים לי כנראה את כל הבלאגן :) אז לילה טוב גם ממני ותודה B-)

eYaL

New member
אחלה.. :)

לילה טוב..זה כי היה מאוחר, ;-) שמח לעזור..... eYaL

למעלה