הערות כלליות
1. צדק מי שהעיר לך בעבר על נושא הצבעים בבית. אני הייתי שוקלת במקומך, בגלל הדומיננטיות של צבע העץ של המטבח והמשקופים, הספה האדומה, לשקול לצבוע את הסלון והמטבח באותו צבע (שוב, בשביל להדגיש שמדובר בחלל אחד), ולבחור בין הגוונים הבאים: סגלגל-לילך (זה אם את שמרנית בטעם) או תכלת (שימי לב, את הדגשים בצבע הקיימים, כגון זה על האח, את יכולה להשאיר, פשוט לבחור גוות שמתאים גם להם) כאשר את עושה זאת, אל תשכחי לצבוע את התקרה בשני גוונים בהירים יותר כדי שלא יווצר קונטרסט גדול מידי בין התקרה לקיר. 2. ריצפה - יש לך הרבה גופי תאורה בדירה. גם בהנמכות גבס וגם בגופי התאורה שאת מוסיפה. הריצפה שלך מבריקה ומחזירה אור, ואוי אפילו מסנוורת. לפי דעתי את יכולה להוסיף שטיחים (כן גם במטבח - שוב, ידגיש את החיבור לסלון). אני לא דואגת לך, מבחינת השטיחים את מוכיחה טעם טוב, רק בכל שטיח שאת בוחרת, מעבר ליופי שלו, לחשוב גם על הצבעים בבית, מה את רוצה למתן, מה להדגיש וכו. 3. תאורה - באופן אישי אני חושבת שהנמכות גבס לתאורה, בחלל קטן, זה די מיותר ומגביל את סידור הרהיטים. הדבר בה לידי ביטויי בעיקר כשמוסיפים גופי תאורה עצמאיים (תלויים מהתיקרה ו/או מונכים על הריצפה), כך שבשיפוצים הבאים הייתי מציעה לך לעשות שימוש יותר מושכל בהנמכות מסוג אלה, אם בכלל...