היי איך המנורה הזו?

גולי מ

New member
תגידי לבעלך להפסיק:)

תשמעי, זה גוף תאורה מאד דומיננטי, שהמעט שאני רואה מסביבו, לא מתאים לו. ותפסיקי לבוא בטענות לפורום. מוכרת? (את הכורסא)

גולי מ

New member
בעצם, ז"א ברצינות, :

הגוף תאורה המועצב הזה היה הולך טוב בסמיכות מה לכורסה האהובה עליי. יכול להיות ביניהן איזון טוב. אולי להעביר את האהיל מעל הכורסה. משהו כזה: ן O \ /___\ הייתי רק מאריכה קצת את החוט של האהיל, ושמה חוט וקופסת חשמל (זו שמחברת לתקרה) בצבע התיקרה. ואת הפינה כולה בסמוך לקיר (איפה שיש עכיו רמקולים), מצידו האחד של האח. את הכורסה, לא למקם בצמוד/מקביל לקיר, אלא בזווית קלה הפונה לפנים הסלון. את השטיח ללהשאיר אורטוגונאלי. יש לך התחלה טובה. את רק צריכה כיוונון קל :)

גולי מ

New member
האפ האח שבסלון בשימוש? ואם כן

באיזו תכיפות ובאיזו טכניקה (חשמל/גז/עצי בערה)?

טלאית321

New member
האח בשימוש

דולק 24 שעות ביממה מתחילת החורף עד סופו. מופעל ע"י נפט. לכל החורף צורך 800 ליטר את המנורה תלינו רק להמחשה. היא תעבור ליד האח. זה לא בעלי שקנה, אני האשמה פה ! מה שמוצא חן בעיניי קונה ורק אח"כ מחליטה איפה למקם. מה לעשות? אני פזיזה ולא חושבת פעמיים. לא מוכרת!!!!!!!!!!!!
לא מוכרת את ה

גולי מ

New member
הערות כלליות

1. צדק מי שהעיר לך בעבר על נושא הצבעים בבית. אני הייתי שוקלת במקומך, בגלל הדומיננטיות של צבע העץ של המטבח והמשקופים, הספה האדומה, לשקול לצבוע את הסלון והמטבח באותו צבע (שוב, בשביל להדגיש שמדובר בחלל אחד), ולבחור בין הגוונים הבאים: סגלגל-לילך (זה אם את שמרנית בטעם) או תכלת (שימי לב, את הדגשים בצבע הקיימים, כגון זה על האח, את יכולה להשאיר, פשוט לבחור גוות שמתאים גם להם) כאשר את עושה זאת, אל תשכחי לצבוע את התקרה בשני גוונים בהירים יותר כדי שלא יווצר קונטרסט גדול מידי בין התקרה לקיר. 2. ריצפה - יש לך הרבה גופי תאורה בדירה. גם בהנמכות גבס וגם בגופי התאורה שאת מוסיפה. הריצפה שלך מבריקה ומחזירה אור, ואוי אפילו מסנוורת. לפי דעתי את יכולה להוסיף שטיחים (כן גם במטבח - שוב, ידגיש את החיבור לסלון). אני לא דואגת לך, מבחינת השטיחים את מוכיחה טעם טוב, רק בכל שטיח שאת בוחרת, מעבר ליופי שלו, לחשוב גם על הצבעים בבית, מה את רוצה למתן, מה להדגיש וכו. 3. תאורה - באופן אישי אני חושבת שהנמכות גבס לתאורה, בחלל קטן, זה די מיותר ומגביל את סידור הרהיטים. הדבר בה לידי ביטויי בעיקר כשמוסיפים גופי תאורה עצמאיים (תלויים מהתיקרה ו/או מונכים על הריצפה), כך שבשיפוצים הבאים הייתי מציעה לך לעשות שימוש יותר מושכל בהנמכות מסוג אלה, אם בכלל...

גולי מ

New member
תיקון

אם התקבל הרושם שאת טובה רק בלבחור שטיחים לא זו היתה הכוונה. אחת הסיבות שאני מעירה הרבה, זה דווקא בגלל שאני רואה שאת כן בכיוון, ואת רק צריכה כיוונון יותר מדוייק. יש לי בסיס טוב לעבוד איתו, מבינה? נ.ב. רק תעשי משהו עם הכסא של הבעל, דחילאק.

גולי מ

New member
המטבח

טוב, אחרי שהעברנו את המנורה לפינת הכורסא, אנו מתפנות לטפל במטבח. שימי לב, שבמצב שמתואר בתמונה, שוב יש איזה שהוא חוסר איזון בין הדומיננטיות של המנורה (היא באמת מיוחדת, ורק הכורסא שאני אוהבת "מאזנת" ו"מרגיעה" אותה) לבין המטבח המאד בסיסי ופונקציונאלי שלך. היא גם גורמת לאיזו שהיא חלוקת חלל לא רצוייה בין המטבח הפתוח לסלון. את צריכה לבחור גוף תאורה פשוט. רצויי לא עגול, אלה משהו מלבני, כמו הפינת אוכל, כך תתקבל תחושה יותר הומוגנית של חלל משותף למטבח ולסלון. יש לוודא כי התליה של גוף התאורה החדש תתבצע כך שהחוט של המנורה נמצא מעל מרכז השולחן (תביני, לתאורה, לא בוחרים "סתם" מקום). באופן אישי, אני לא משתגעת כשרואים מוצרי חשמל גדולים כמו מקרר מהסלון. הם יותר מידי דומיננטים, וזה הרושם העיקרי שנשאר מהמטבח. על-כן, הייתי מציעה וילון חרוזים קטן (הם באים ברוחב של מטר בערך) בשביל קצת לרכך את המראה של המקרר מהסלון. דרך הוילון ניתן לראות, פשוט כמו דרך פילטר.

טלאית321

New member
המטבח הוא סיפור בפני עצמו.

היה לי שולחן גדול יותר,החלפתי לקטן שנפתח,זאת על מנת לקבל מרחב גדול. יש לי גוף תאורה תואם.(פשוט הורדתי אותו לראות איך האהיל יתקבל בבית) כמו כן,יש לי שטיחים קטנים (אפגניים) שמקשרים בין הסלון למטבח שיוחזרו לאלתר. אנסה לצלם ברצף את כל הקומה, כך תתרשמי טוב יותר . (צילמתי גרוע,אנסה להתמקד בצילום יותר טוב) תודה על הסבלנות והסובלנות

גולי מ

New member
אלו ההערות שלי לתמונה

הכסא שעשה בעלך באמת נורא. הוא חייב או ללכת ללמוד עיצוב או להפסיק להביא לך כאלה מתנות. את יכולה לרמוז לו ש "ורדים מגיעים בתריסר, נעליים בזוגות ויהלומים בבודדים. אם הוא לא מבין, תשלחי אותו לפה). התמונה נוראית. אני מבינה שרצית למלא מקום על הקיר, כבר עדיף בלי. את לא חייבת לזרוק אותה, את יכולה לצבוע מעליה משהו גראפי ומופשט שאת מורידה מהאינטרנט (רק לבחור צבעים בזהירות). רהיט השידה הפינתי נחמד, אבל הוא הולך לאיבוד ליד הספה האדומה שהרבה יותר דומיננטית ממנו - אין שיווי משקל. אז הייתי מציעה לשנות לשידה מקום. ואז לקרב בין שתי המנורות העומדות (שיהיו יותר "זוג", מסתם שתי מנורות). שתי הכורסאות עם הריפוד דמויי עור, יש להן צורה נחמדה, אבל הריפוד נותן להן מראה זול, וממש לא מתקשר לשאר הסלון (שעם הבעיות שבו יש בו המון פוטנציאל, ומבחינים באיכות אם מתעלמים מהתקף היצירתיות של הבעל)

טלאית321

New member
גולי????

הכורסאות לא דמויות עור!!!,אמרתי לך כמה פעמים. דומי עור זו לא בשבילי

למעלה