אנחנו עושים גרנולה מידי פעם
זו עדיין לא נוסחה מושלמת וכל פעם שמכינים זו חוויה של ניסוי וטעיה מחדש. הארות יתקבלו תמיד בברכה. מפזרים את שיבולת השועל בתבנית ומכניסים לתנור לחום נמוך-בינוני עד שהיא מקבלת טיפה שינוי בגוון (משהו כמו רבע שעה עשרים דקות, אולי חצי שעה) מוציאים אותה, מוסיפים פירות יבשים, אגוזים וכל מה שנראה לך שבא לך להוסיף, וגם סילאן (או דבש) מערבבים ומכניסים לתנור שוב. כמו שכתבתי זה עניין של ניסוי וטעיה כל פעם מחדש. היו פעמים שעד שהגרנולה קיבלה קראנצ'יות (הסילאן התיבש) כבר נהיה טעם קצת שרוף, בפעמים אחרות יצא ממש טוב.