היי אילן יש לי שאלה..

היי אילן יש לי שאלה..

לפני כמה ימים הייתי בחדר תלבושות ואביזרים במדיטק אצל גילי וראיתי את הבובה של שום כלום, אני חייב לציין שהיא מאוד מרשימה, תוכל לומר לי מי בנה אותה? ממה בדיוק העיניים שלה עשויות? (ראיתי קצת מרחוק) וגם הבנתי שהולכת להיות תערוכה של הבובה הזאת ושל כל התלבושות והאביזרים או משהו כזה, ידוע לך אולי עליה? תודה מראש, רועי..

ooommmr

New member
הי רועי,

אולי אני לא אילן...אבל.... את הבובה להצגה "שומבצל"בנתה רויטל אריאלי האלופה. והעיניים, לפי דעתי, נבנו מכפיות... מצ"ב תמונה, של הבובה.

זהו ויכול להיות שלפימו היו מחוברות עיניים

כאלו כמו גולות......... רק שזה בעיה למצוא את הגולות הללו בארץ... רק בחו"ל.

ooommmr

New member
אין מה להסביר. לחנות קוראים

"פנאי לי" ...אני לא ממש זוכר את הכתובת. אבל באמת הכי פשות להזמין מ- ebay חבילות של כמה (בגודל המתאים ובצבע המתאים)-וזה מגיע הביתה. עומרי

feyoula

New member
פנאי נמצאת

על ההמשך של רח' מנחם בגין. אני פשוט הייתי משרתת בצבא באיזור אז הייתי הולכת ברגל אפשר מכיוון עזריאלי, לחצות את הכביש לכיוון יד אליהו ואז תוך הליכה קצרה תגיע. זה מצד שמאל. מבחינת חניה יש גם אם אני לא טועה איזה חניון של של מרכז ביליארד שנמצא יותר קרוב אבל אז צריך להגיע מהצד השני כדי להכנס אליו. .. יש גם אולי עוד סניפים של פנאי לי שאני לא מכירה. אני אישית הייתי נהנית מהמקום ומקבלת רעיונות לביצוע רק מלהסתובב שם. זה יותר נחמד מהאינטרנט, במיוחד אם אתה לא בטוח בדיוק מה אתה רוצה. אבל כנראה שמבחינת הטמפ' בחוץ וחניה, האינטרנט יותר פשוט:)

למעלה