היי אילתים :))

NoKiHa

New member
היי אילתים :))

אמממ... השארתי הודעת מזל"ט כשהפורום נפתח ונראה לי שאיציק לא זיהה אותי אז זו נועה ;) ממצב? טוב בכל מקרה... יש לכם אחלה פורום, אני די נוטה לבקר בו אבל לא להשאיר הודעות.. משחקת אותה דנידין הרואה ואינו נראה ;) בכל מקרה, הבאתם לי רעיון לארגן ירידה משותפת של כל הבנות לאילת.. יהיה סבבה לא? למרות שאין מצב שההורים שלהם יסכימו תמיד טוב לתכנן.. אזזזז... תגידו, מה האכסנייה הכי זולה באילת? (קיבוצניקיות אחרי הכל :)) ו... אם לא יסכימו להן, מה שסביר להניח יקרה, אני אסתדר בעזרת כמה חברים טובים (איציק היזהר אני עומדת להשתלט על ביתך ולחסל לך את כל מלאי הטים-טם וגלידת הוניל-נוגט בבית שלך..) אזזזזז.. תנו עצות, אני לא רוצה ללכת לבית מלון כי באילת מפוצץ חבל"ז וגם יקר חבל"ז.. אז נראה.. אם החברות לא יירצו אני אבוא לבד, ואל תדאגו אני אבקר גם בחופש הגדול :)) אבל בכלמקרה- זה רק סוף פסח כי בהתחלה אני טסה לאיטליההההה (יש!) ואחרי זה יש מחנה.. טוב סעו לים אילתים חביבים ותהנו מזה שאתם גרים בעיר הכי מאאאאגניבה בארץ (אחרי תל אביב- וגם חיפה די חביבה, אבל שלכם הכי הכי) ותדעו שאני ממש מקנאה בכם! (זו אמרה הלבנבנה :)) עד כאן דבר הנוקי בייייייייייייייייי

havlaz

New member
את תמיד מוזמנת לביתי ../images/Emo6.gif

מי שואל תהורים אורזים תיק ויורדים אכסניה זולה, אכסניית הנוער גלידה? נראה לך שיש בבית הזה? האחים שלי מחסלים אותה מהר מאוד, מרגיזים שכמותם. רגע, ~נקרע מצחוק~ אילת? מגניבה? אני חושב שיש לי עוד רעיון ל"בעד ונגד", תתקשרי לגדי
נהנהנה, נפגשים ביום שני, זוכרת? אל תבריזי (כמו שהברזת מהמפגש במלון!) אני אמור ללמוד להסטוריה, שמרקו לא יראה תהודעה הזאת

NoKiHa

New member
מה?!? יא חוש-חש..

מאיפה אתה יודע שהברזתי מהמלון?!????? לך תפתח משרד בלשים.. (ועל כן נאמר חוש חש ;)) חוצמזה... הייתה לי סיבה מוצדקת.. אם הייתי נוסעת ברכבת, הייתי צריכה לחזור דרך תחנת רכבת בנימינה- שבדיוק ערב לפני היה שם פיגוע.. וגם נסעתי לסחנה.. יותר שווה מדורון ;) ו... אל תדאג אני לא שוכחת.. ודבר אחרון- כשאני אהיה אצלך תהיה לי זכות ראשונים על הגלידה... :)

Charlie Bactos

New member
וואי וואי וואי יש לי מיליונים להגיד

וואי דבר ראשון לפני הכל...טין טאם זה הדבר הכיע גאוני בעולם!!! מי שלא מסכים שימות עכשיו....חוץת מזה הפיגוע שהיה בבינימינה...הייתי שם...זה היה מה זה מפחיד....איזה דוס אחד נתן לנו שלוש קלטות וידאו לפני שירדנו ךתחנה להחליף רכבת...בקיצור שמנו את הקלטות בדיוק ליד איפה שהיה הפיגוע והיינו בטוחים שזה אנחנו או משהו...היה מה זה מפחיד בכל מקרה (הייתי גם אז שהרכבת עלתה על מטען ובנהריה ליד הרכבת בקיצור לא כדאי להיות איתי ברכבת)... אה....מה עוד....אילת לא כייפית...בכלל...ממש לא!!!...אבל יש שם המון אנשים חמודים...בעיקר אנשים מבגין:)...אה....שחכתי את השאר אה...האכסניית נוער יקרה זולה?!?!?!?!??!?!?!??????????????????.... הכי זול לישון אצל חברים או באוהל בבית ספר שדה (מה שהכי טוב גם:)... ו.......לא יודע מה עוד להגיד אני הולך להציק לעוד הודעות:))))

למעלה