היי,איפה אני יכולה לצפות שוב בזכייה של ג'פרי?

AgAm S

New member
היי,איפה אני יכולה לצפות שוב בזכייה של ג'פרי?

פרוייקט מסלול אחת התוכניות השוות. וג'פרי מלך! כ"כ אהבתי את הקולקציה שלו והמההתחלה הייתי בעדו,מעצב מדהים ומוכשר ברמות. כמובן שראיתי את תוכנית הגמר אבל אני רוצה לראות שוב את הזכייה,איפה אפשר לראות?

shiratel

New member
הזיזו את זה

זה בתוכנית מערוצים -> הוט 3 אלא סדרות -> סדרות מחו"ל

לורה הזאת נוראית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היא נורא הרגיזה אותי עם האשמות שלה על ג'פרי.. איזו קנאית. היה לו זמן אז הוא השקיע.. זה לא כמו שנותנים לו לעצב בזמן מוגבל [כמו בתוכנית..] ובעלה ממש זקן!! בטח יש לו מלא כסף.. או שפשוט הם מאוהבים.. וראיתי אצל סבתא שילי

אה ושאלה..

יכול להיות שמייקל ועוד מישהו [אחת מהבנות] החליפו את הדוגמנית המובילה שלהם..? כי זו של מייקל הייתה אצל אחת מהבנות..

shiratel

New member
בהתחלה נזרי הייתה הדוגמנית של מייקל

עכשיו נראלי שאולי "גנבה" לו אותה בשלב לפני הגמר ואז הוא קיבל את קלריסה. לפחות לא היה עניין כמו עם ניק וזולימה בעונה 2

shiratel

New member
מה מגעיל? מי יישמע...

דוגמנית... חוצמזה שמייקל ממש אהב את קלריסה ואמר שהיא הייתה מדהימה ככה שאני חושבת שזה נגמר בסדר ואולי לא יצאה כזאת מגעילה כמו שזולימה יצאה בעונה השנייה...

זה בדיוק אבל בדיוק אותו מקרה

פשוט עכשיו לא עשו מזה עניין בעריכה. זולימה לא היתה מגעילה וגם אולי לא היתה מגעילה. הם רוצים לנצח והם שם בשביל עצמם לא בשביל המעצבים האחרים... נשמע לי לגיטימי להחליף דוגמנית אם הם חושבים שהבגד שלהם יראה יותר טוב ככה. ואני ממש מבינה את אולי. נזרי מלכה. הגיעה לה גם לזכות... למרות שגם זאתי שזכתה היתה ממש טובה.

נזרי ממש התאימה למייקל.. בגלל זה זה מפריע לי

ממש אפשר לראות בכל הבגדים שלו אותה.. עם השיער אפרו הזה.. היא והוא מדהימים בעיניי

למעלה