היי איפה אני יכול לראות את שמות

debase

New member
אתה רציני?

שמעת על מנוע חיפוש בשם גוגל ? שמעת על אתר בשם AMAZON ? קשה לכתוב COLDPLAY X&Y TRACKLIST או משהו כזה ?!?!? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0006L16N8/ref=pd_sxp_f/102-0072174-5681722?v=glance&s=music 1. Square One 2. What If? 3. White Shadows 4. Fix You 5. Talk 6. X&Y 7. Speed Of Sound 8. A Message 9. Low 10. Hardest Part 11. Swallowed In The Sea 12. Twisted Logic

Drorrrrrr

New member
במאמרים, בדיסקוגרפיה

לא סתם עמלתי על זה
.

aviGODFATHER

New member
למה לקשר ../images/Emo35.gif

1. Square One 2. What If 3. White Shadows 4. Fix You 5. Talk 6. X&Y 7. Speed Of Sound 8. A Messege 9. Low 10. The Hardest Part 11. Swallawed In The Sea 12. Twisted Logic [hiden]13. Til Kingdom Come [hidden]

השאלה הזאת ממש לא מוצאת חן

בעיניי האמת אבל כבר סיפקתם את התשובות למה לעזאזל שמישהו ירצה שמות של שירים? - כנראה שאין לו את הדיסק והופס הוא רץ לו להוריד מיפמיפ....

GK_FF

New member
בשביל מה רשימה?

פשוט להוריד זיפ איכותי עם הכל.....

מוסיפה -

אם הבחור הצטרך לשאול כאן, ולא ידע למצוא פרט כ"כ מצוי בגוגל או מנוע חיפוש אחר, אז הוא באמת לא מספיק מתוחכם כדי להתחיל לחפש לי זיפים ובכלל לדעת שקיים דבר כזה שמאחסן את כל השירים

Latisia

New member
אבל זה לא ממש נכון...

יש הרבה אנשים (אני כזו P: ) שמורידים שירים מהאינטרנט ואם הם אוהבים את אותם שירים ומערכים את אותה להקה הם קונים את הדיסק המקורי.

למעלה