היי, איפה אפשר למצוא תווים?

E1982

New member
היי, איפה אפשר למצוא תווים?

היי לכולם, אני חדש בפורום הזה. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תווים לכל מיני יצירות. לא משנה איזה יצירות, אבל יחסית מפורסמות. ועוד בקשה קטנה... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא תווים של מחזות זמר כמו "Phantom of the Opera", Les Miserables" ועוד? תודה

מיכלוש7

New member
בלי שום בעיה! :)

הכי חשוב... ברוך הבא! תרשום קצת על עצמך... כמה זמן אתה כבר מנגן בפסנתר? אם אתה רוצה תווים ליצירות מפורסמות, זה באמת דבר פשוט להשיג! קודם כל, תכנס לדף "קישורים" בפורום, יש שם אתרים ממש טובים עם המון תווים, ואם זה לא מספיק לך, תעשה חיפוש באינטרנט על תווים לפסנתר! תאמין לי שתקבל הרבה אתרים! אם אתה מחפש איזה משהוא ספיציפי אז אולי אני אוכל לעזור... יש לי כל מיני תווים במחשב! זה גם תלוי באיזה רמה אתה מנגן... בקשר לבקשה ה2 שלך, ממש אין לי מושג, אני לא מנגנת דברים כאלו, אבל תנסה לעשות חיפוש באחד מהאתרים שבדף הקישורים! אולי תמצא שם משהוא! בהצלחה!

Mr Peiser

New member
תגובה

שלום, כמו שמיכל אמרה לך כבר אתה יכול לחפש תווים לשירים בקישורים. אני אוכל לעזור לך למצוא תווים למחזות זמר אבל ממש יעזור אם תתן לי את השמות של השירים מתוך המחזות...

E1982

New member
השירים הם:

השירים שרשומים כאן הם מ"עלובי החיים" )Les Miserables ושמותם: On my Own A heart full of love ואני לא מנגן על פסנתר, אני מנגן על מפוחית. אח שלי מנגן 11 שנים של פסנתר ואנחנו מנגנים יחד, וברמה יחסית גבוהה.

E1982

New member
תודה רבה!

ממש תודה רבה, באותה הזדמנות אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג תווים לשירים כמו I´ll always love you Your Song ועוד

E1982

New member
תודה רבה!

ממש תודה רבה, באותה הזדמנות אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג תווים לשירים כמו I´ll always love you Your Song ועוד

Mr Peiser

New member
!!!

הבקשות שלך לבינתים לא יענו! זה ממש מעצבן!! לא קראת מה צריך לרשום כשרושמים שם שיר??? זהו מהיום מי שרושם שמות של שירים בלי האומן אני פשוט לא עונה לו וזהו!

E1982

New member
מצטער,אני עדיין חדש פה...

השירים הם : Whitney Huston - I´ll always love you Elton John - Your song

E1982

New member
ממש לא נראה לי

אבל אני אבדוק בכל מקרה, ואם היא אכן שרה אשמח אם תוכלי או מישהו יכול להשיג לי את התווים

למעלה