היי ! איפה כולם היום?

אהבתיה

New member
היי ! איפה כולם היום?

שגיא איפה אתה? אני מניחה שאתה עייף אחרי 5 שעות של ריקודים....
אני מקווה שנהנתם ! רוני היום (כרגיל!!!!) עובדת קשה אז היא מוסרת את אהבתה...אני מקווה שהיא תספיק להיות פה קצת בלילה (מה אני חיה באשליות?? ישר איך שהיא מגיעה הביתה היא נכנסת לפה המטורפת הזו!!). הזהרתי אותה שאם אני רואה אותה פה היום עד מאוחר אני אהרוג אותה!!! היא לא ישנה כל הלילה!!!!

היי, נשמה!

מה קורה? אני לפחות, מאוד נהניתי. דניאל בעיקר סבל. אחרי שני שירים וחצי הוא התחיל להתנשם כמו אחרי ריצת מרתון. לפעמים אני תוהה לעצמי אם הוא בן 24 או 84.... אני יודע שהיא לא ישנה, חזרנו ברבע לארבע בערך, וראיתי פתאום עוד תמונה נוספת. או שזה היא, או שהפורום רדוף רוחות. אני לא מבין את זה. במקום לצאת ולהנות, לנצל ת´זמן שלה עכשיו, היא מתנהגת כאילו היא כבר אמא שצריכה לפרנס משפחה. היא תצטער על זה נורא אחר כך, שהיא לא ניצלה את הזמן הזה. אבל, באמת מה אנחנו מדברים על זה, היא לא רואה במה שהיא עושה שום פסול. גם אתמול ניסיתי להסביר לה את זה, אבל נכנס מאוזן אחת, יוצא מהשניה.

רוני!

אולי בלעת איזה דורסל? תיזהרי שלא יפול עליך מגבר (או שמישהו יפיל עליך).

לא דורסל

"אקטימל - מנת הבריאות היומית שלי"
מאז שאני שותה אקטימל כל בוקר, אני מרגישה רעננה ואורירית כל כך! וזה אפילו לפני ששמתי את האולדייז! אקטימל מחזק לי את המערכת החיסונית (ומוריד לי את רמת האיי קיו) עושה אותי שמחה, בריאה, חיננית וכמובן, בלונדינית עם עיניים כחולות מלאה באושר! קחו גם אתם ותרגישו שאתם לא עייפים כלל!

למעלה